Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan halihazırda istanbul üniversitesi mühendislik fakültesinde öğrenim görmekteyim.
    2014 yılında mf 78 bin sıralama ile girdiğim bölümümden , 2014 yılında aldığım puanlarım ile kurumlar arası geçiş hakkımı kullanarak 2 yıllık bir bölüme geçmeyi düşünüyorum. 4 yıllık Lisans bölümleri için bu geçişi yapmak istediğimde sorunsuz bir şekilde puanımın yettiği yerlere geçiş yapabiliyorum. Fakat 2 yıllık bölümlere geçmek istediğim taktirde ise Google'da uzunca süre araştırma yapmama rağmen kesin bir kaynaktan net bir bilgi bulamadım.

Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

.
  • Quaresma_28 kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum 2014 lys puanı ile bu yıl yatay geçiş hakkı doğuyor mu böyle bişey mümkün müdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Rehberi Güncel

http://gokyuzuellerinde...gecis-nasil-yapilir.html
  • Merhabalar su an % 50 burslu Bilkent Elektrik-Elektronik (495 mf4 puanı 3800 sıra) kazandım bu sene giriş yaptım (Ağustos 2017) ve daha hazırlık okuyacağım

ODTÜ Makine Mühendisligine merkezi puan ile yatay geçis yapmak istiyorum (puan ve sira kosulllarim tutuyor)

2. Hazırlık Dönemi başlamadan geçip hazırlığıma orada devam edebilir miyim yoksa bütün hazırlık senesini Bilkentte bitirip 1. Sınıf başlamadan mı geçmem gerek

Veya farklı bir koşul mu ?

Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • Merhaba Dostlar

Ben de bahar dönemi merkezi yatay geçiş yapmak istiyorum. Kütahya fizyoterapi okuyorum. Eğer bahar dönemi geçiş açılırsa Uludağ makineye geçmek istiyorum. Sorun şu Uludağ makine ingilizce hazırlığı olan bi bölüm. Bahar dönemi geçişlerde nasıl oluyor seni direk bu senenin hazırlığına mı alıyorlar. Yarım dönem bekletiyorlar mı işleyiş nasıl yardımcı olursanız sevinirim lütfen 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maltepe_16 -- 23 Eylül 2017; 7:30:3 >
  • iyi gunler ben suan yerel yonetimler 1.sinif 1.donem ogrencisiyim bahar doneminde farkli bir universitenin makine bolumune myp ile gecmek istiyorum myp puanim okulun istedigi puandan 36 puan fazla gecen yillarda kontenjan 2 kisi vermisler bu yilda 2 kisi verirlerse gecebilme ihtimalim varmidir.birde gecersem suanki bolum derslerimin devamsizlik suresi ve ortalamalarinin bir onemi varmi acaba

• cabrio21 C kullanıcısına yanıt
    hangi üniversite den hangi üniversiteye geçmek istiyorsunuz
    yerel yönetim sözel ağırlığı yüksek bir bölüm makina da sayısal ağırlığı yüksek bir bölüm
    gece gündüz gibi farklı alanlar
  • Sıtkı Koçmandan makine olursa Dicle üniversitesi yerel yönetimler olursa Uludağ'a geçmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cabrio21

Sıtkı Koçmandan makine olursa Dicle üniversitesi yerel yönetimler olursa Uludağ'a geçmek istiyorum

ağustos ayını 1-15 arası başvurular vardı bütün üniversitelerde.
    başvuru yapabildiniz mi?
    MESELA BİR İKİ ÜN. ÖRNEK SONUÇ LİNKİ ATAYIM SAYFADA BULUNSUN BİR İKİ KİŞİNİN İŞİNE YARASIN.
    http://www.khas.edu.tr/w243/files/ek-madde-1.pdf
    http://cdn.istanbul.edu.tr/FileHandler2.ashx?f=2017-2018-guz-ilan-ek-1.pdf
    http://auzef.istanbul.edu.tr/2017/08/24/yatay-gecis-sonuclari-ve-kayit-kilavuzu/

• 1.sinif 1.donem öğrencisiyim

• Beyler üniversitede bahar dönemi geçiş olup olmayacağı aşağı yukarı ne zaman açıklanır?

• Arkadaşlar ben şuan 1. sınıf 4 yıllık bir bölümde öğrenciyim bahar döneminde yatay geçiş yapmak istiyorum şuanki okulumu dondursam bahar döneminde istediğim bölüme geçiş yapabilir miyim?
  • Arkadaşlar ben iletişim fakültesinde okuyorum yine üniversite içerisinde fakültemin farklı bir bölümüne merkezi yerleştirme puanıyla geçiş yapabilirmiyim ?
  • Gungor42 G kullanıcısına yanıt
    puanınız tutarsa geçebilirsiniz.
  • maltepe_16 kullanıcısına yanıt
    aralık ta bahar dönemi için bazı üniversiteler başvuru alır hepsi değil.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba Selçuk Hukuk 1. Sınıfın Erciyes üniversitesine geçebilir miyim ? Puan olarak düşük benden . En kısa ne zaman geçebilirim ?

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
    BAZI ÜNİVERSİTELER KASIM ARALIK GİBİ MADDE EK 1 İÇİN İLANA ÇIKIYORLAR TAKİP EDİCEKSİNİZ İSTEDİĞİNİZ ÜNİVERSİTEYİ BİDE YUKARDA LİNK VERDİĞİM SAYFAYI BAŞTAN SONA OKUYUN .ORADA ÜNİVERSİTELER BİRKAÇI HAKKINDA BİLGİ VAR.
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    DEVLET ÜN.LER MADDE EK 1 İÇİN AĞUSTOS AYINI BEKLİYOR LAR.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.