MerkürNet - 100 Mbps 150TL / 12 Ay Taahhüt ## Taahhütsüz / 140TL (13. sayfa)
-
-
arkadaşlar merkurnet sayfasından online işlemlere girmek için telefonuma kod gelmiyor? daha önce giriş yapmıştım engelleme veya spam'a düşmüyor okadar denedim 2 gündür yok gelmiyor çaresi nedir bunun ?
-
şuan merkürneti aktif olarak kullanan arkadaşlar varsa davet kodu alabilirim.
-
Merkür nasıl arkadaşlar. Millenicom'dan kaçıyorum da.
-
@hadebe16 Özelden dönüş yapılmıştır mesaj yoluyla. İnterneti ne amaçla kullanıyorsunuz günlük işler için mi yoksa yüksek oyunlar veya az oyun dijital platform youtube sosyal medya falan mı ?
-
Fatura ödemede alternatif ödeme kanalları sunsanız çok iyi olur. Mesela Ziraat, İş veya Ptt
online işlemler, atm, gişe ödeme gibi. Nacizane bir tavsiye.
-
Hocam iş bankası için mh bana iban verdi düzenli talimat oluşturacağım isterseniz özelden paylaşırım konuyu.(sanal santral)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acebi -- 11 Mayıs 2023; 14:1:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tercih etmek isteyen arkadaşlar olursa faydası olur diye yazdım hocam, ilgine teşekkür ederim.
-
Sizin söylediğiniz olsa daha iyi tabi, otomatik ödeme talimati verirdik. Ben teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otomatik talimatli bildiğimiz ziraat bankası kabul ediyor.
-
İşbankası, Ziraat, Finansbank, Teb, Garanti, Yapı Kredi banka hesapları mevcuttur. Cepteteb ve enpara gönderebilirsiniz rahatlıkla.
-
nasıldır bu merkurnet millenicomdan geçmeyi düşünüyorum kopma vs oluyomu millenicomdan memnundum aslında ama taaahhüt bitti fiyatlar şu an bomba altyapı vdsl 100
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 12 Mayıs 2023; 14:27:5 > -
Ben millenicomdan en çok işlem yapan birisiyim kaç kişi geçirdiysem memnun gayet. Sabit fiyatlı diyorsan doğru yer millenicom çok uçtu fiyatları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X