Şimdi Ara

Mersin Erdemli vs Silifke

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erdemli veya Silifkede yaşayan var mı? Varsa nasıl yerler anlatabilir mi
    Not: Üniversite okumak için

• up
  • Mersin Merkez dışında okunmaz hocam ciddiyim. Mersin Merkez cennettir.

Hangi bölüm?
  • okulun olduğu yer çok kötü diye duydum,kurdish roman infiltrasyonu olmuş biyerde imiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletme bilgi yönetimi @Leonardo DiCaprio.
    Bi kaç kişiye sordum ama hiç öyle bişey duymadım@cübbesiz gandalf
  • Tavsiye etmem merkez dışında Mersini.
  • Nedenleri söyler misiniz hocam @Leonardo DiCaprio.
  • Silifke deki üni lise gibi konumu da pek iyi değil

• İki yerde de yaşadım. Mersin çok kaliteli bir şehir. İki ilçesi de kaliteli ve kültürel olarak gelişmiş ilçeler. Ama ikisinin arasında tercih yap deseler Silifke'yi seçerim, içinde Taşucu'nu barındırdığı için. Taşucu insan kalitesi ve deniziyle Türkiye standarlarının çok üzerinde yaşanabilecek bir yer.

• Toroslar candir

• erdemli mersin merkeze daha yakındır silifke bayağı uzak eğer ben ilçede umduğumu bulamam merkeze akarım dersen erdemliyi seç
  • Silifke benim memleketimdir, yakında da Erdemli'ye taşınmayı düşünüyoruz :) İlginç bir konu olmuş, çok şaşırdım cidden :) Üniversite bilemem ama çok fazla sıcak ve nemli bir yerdir orası. Gerçekten onu dikkate alarak git. Benim gibi güneşe alerjin varsa zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitp

Silifke benim memleketimdir, yakında da Erdemli'ye taşınmayı düşünüyoruz :) İlginç bir konu olmuş, çok şaşırdım cidden :) Üniversite bilemem ama çok fazla sıcak ve nemli bir yerdir orası. Gerçekten onu dikkate alarak git. Benim gibi güneşe alerjin varsa zor olabilir.

Tam tersi sıcağı ve güneşi seviyorum Sen erdemli mi silifke mi dersin? Biraz özgür, rahat olmak istiyorum sadece ve kafa dinlemek
  • Silifke elbet de hocam. hatta Susanoğu ya da Kızkalesi'nden bir yerler ayarla kalmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam üniversite yıllarımı merkezde geçirmek isterdim.ama elindeki imkanlar buysa silifke derim
  • Kronos35 kullanıcısına yanıt
    Vallahi bir şey diyemeyeceğim. Erdemli'yi görmedim, Silifke'yi de tam bilemiyorum çünkü Bursa'da oturuyorum. Ama tatil yeri yani, çok turist alıyor mesela. Denizi güzeldir.
  • puanin yetiyorsa baska bi sehir merkezindeki okulu sec.. tr de istisnalar haric ilceler dandik..
  • Silifkeye yakin aquapark varmi? Varsa ismini paylasirmisiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.