Şimdi Ara

MERSİN İL JANDARMA KOMUTANLIGI CIKANLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
14.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim gidiyor bu dönem. Var mı yakın zamanda burada askerlik yapan?

• Yeni terhis olduk askerlik yapilacak en iyi yer gerci ordada düştüğü yere göre değişir ama karakollarin çoğu deniz kenarinda keyif eder gelir

• fikriii F kullanıcısına yanıt
    Cezaevi dışında kaç tane karakol var dağıtım nasıl oluyor? Ben de mersine gidiyorum 367.dönem jandarma olarak. Jandarma biraz sıkıntı diye duydum.

• Bizde Jandarmaydik hicbi sıkıntısı yok 12 tane felan ilce var oralara dağıtımı olur mersin Genel olarak iyi rahat olabilirsiniz

• Tasucunda acemi birliginizi yaparsaniz 6 kisilik odalarda kaliyosunuz yemekler sirketten geliyo banyosu tuvaleti hem büyük hem temiz zaten orasi komando birligi siz gittiğiniz zaman onlar göreve gidiyo siz onlarin yerinde kaliyosunuz öle eğitim felanda yok yemin torenine hazirliyolar sadece yürüyüş yapiyosunuz oda çok değil usta birligindede nöbet tutuyosunuz devriyelere gidiyosunuz yani surekli bi gezme olayi var oda iyi bisey gittiginiz karakollarda genel olarak 13 15 asker oluyo zaten noluyo bu neymis demeye kalmadan askerlik bitiyo 😊

• Dağıtım işindede kura cektiriyolar size ben mezitlideydim yer cok iyiydi denize sıfırdı merkeze veya mersin foruma felanda yakındı mezitliye gidersiniz epey iyi sizin tek sıkıntınız sıcak olacak nisan ayında bile hava epey terletiyodu diger aylarda allah yardimciniz olsun simdiden hayırlı teskereler

• fikriii F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Acemiliğini herkes taşucunda mı yapıyor.

• Toplam 120 asker oluyo bunun 85i felan taş ucunda yapiyo geri kalanda yer varsa alayda veya baska bi yerde yaptiriyolar

• Hayirlisi olsun herkese benim de mart mersin il jandarma acemi-usta ayni yer.

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum, benim de mart mersin acemilik ustalık çıktı. İnternette hiç bulamadım mersin çıkan, senin durumun nasıldır denk geldin mi? Şimdiden hayırlı olsun.
  • enerkn E kullanıcısına yanıt
    Benimde mart mersin il jandarma yapmış olanlar bilgi verebilir mı?

• c3nk3r5999 C kullanıcısına yanıt
    Valla ben araştırdım hiç bulamadım internette, burda var bir tek ama burdakiler eski dönemler biraz, cevap verirler mi bilmem
  • enerkn E kullanıcısına yanıt
    Gerçi baya bir bilgi verilmiş anlatılanlara göre rahat duruyor inş aynı kalmıştır :)
  • benim de mersin il jandarma ustalık da aynı. Yok mu yetkili bir abimiz bizi bilgilendirecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerkn

Merhaba dostum, benim de mart mersin acemilik ustalık çıktı. İnternette hiç bulamadım mersin çıkan, senin durumun nasıldır denk geldin mi? Şimdiden hayırlı olsun.

Grup var watsab grubu istersen katılabilirain

• Arkadaslar Whatsapp grubu kuruldu isteyenler katilabilir. Deneyimli bir arkadas yardimci oluyor o grupta.

• https://chat.whatsapp.com/9a7ricULKEf9aMGQJYrnyH

• Selamın aleyküm. Bende Mart'ta Mersin il jandarmayım arkadaşlar. Ama WhatsApp grubuna giremiyorum ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.