Arkadaşlar tasiş'deki araçlara bakarken Mersin Tasiş Sundurmasında toplu halde bulunan hasarlı beetle'lar dikkatimi çekti. Bu araçların hikayesini bilen var mı? Bu kadar beetle nasıl bu halde tasiş sundurmasında bulunuyor? Beetle gibi insanın yüzünü güldüren aracın bu hali oldukça üzücü.
skyfall filminde kullanılan araçlar olsa gerek
Bir bölümü ülkemizde çekilen james Bond - Skyfall filminde kullanılan tosbağalar bunlar. :)
Valla 007 gibisiniz
Valla tebrikler...
Bond mu ajan siz mi? bilemedim...
Haluk Bey'in yapmış olduğu tespit ile birlikte, bir eklemede bulunmak istiyorum:
VW Beetle modeli, ülkemizde ağırlıklı olarak çeşitli firmalar tarafından reklam aracı olarak kullanıldı. Özellikle, Redbull'a ait birçok Beetle modeli bulabilirsiniz. Bundan birkaç sene önce, oto sanayiye aracın arızası için gittiğimde, laf lafı açarak konu Beetle modeline kadar uzandı. Usta, bana Beetle modellerinden uzak durmamı, bu modeli ağırlık olarak Redbull kızlarının kullandığını söylemişti. "Bize gelen araçların çoğusu, saçma sapan yerlerinden kazalı olarak geliyor" demişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 27 Temmuz 2013; 0:38:52 >
aslında 3-4 milyara yürürü(tekerlek iç teker mekanizma) sağlama yakın veriyorlarsa az uğraşırız bide için 250 cc mobilet motoru atarız 5-6 milyara mis gibi beetleımız olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme