Bildirim
mersinde elektrik süpürgesi olan petrol ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
konuya çağıralım -
teşekkür ederim ilginiz için :)quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
konuya çağıralım -
rica ederim arkadaş mersinde oturuyor bende adanadayım. mersinde çoğu petrolde vardır bulamamanız ilginç olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: MekaTRonikEmre
teşekkür ederim ilginiz için :) -
dün gece bayağı dolandım ama köpük ve basınçlı su bulabildim , önemli olan içini süpürebileceğim bir makinequote:
rica ederim arkadaş mersinde oturuyor bende adanadayım. mersinde çoğu petrolde vardır bulamamanız ilginç olmuş.
Alıntıları Göster -
hocam devlet hastanenesinin karşısındaki petrol ofisinde de var 1 liraya süpürge ve köpüklü yıkama arka tarafında hemen petrolün yani kuzeyindequote:
dün gece bayağı dolandım ama köpük ve basınçlı su bulabildim , önemli olan içini süpürebileceğim bir makine
Alıntıları Göster -
quote:
konuya çağıralım
abim çağırırda gelmez miyim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: chessmania
quote:
konuya çağıralım
abim çağırırda gelmez miyim :)
Eyvallah maksat yardımlaşma ve muhabbet. -
çok teşekkür ederim , toroslara hoşgeldiniz diye büyük bi tabela var oradan bahsediyorsunuz dimiquote:
Orijinalden alıntı: chessmaniaquote:
konuya çağıralım
abim çağırırda gelmez miyim :)
Alıntıları Göster -
Oto sanayinin içindeki Türkpetrolde var ama zaman zaman verimsiz çalışıyor ve tüm 1 TL istiyor. 50 krş 50 krş kabul etmiyor. -
quote:
çok teşekkür ederim , toroslara hoşgeldiniz diye büyük bi tabela var oradan bahsediyorsunuz dimi
aynen hemen toroslar girişinde sağdaki petrol ofisi -
birde bir sorum daha olacak eğer orada bir aksilik olursa başka bildiğiniz yer var mı ? :)quote:
çok teşekkür ederim , toroslara hoşgeldiniz diye büyük bi tabela var oradan bahsediyorsunuz dimi
Alıntıları Göster -
hocam oto sanayi dediğiniz otogarın ilerisinde , otogardan giderken solda kalan yer mi ?quote:
birde bir sorum daha olacak eğer orada bir aksilik olursa başka bildiğiniz yer var mı ? :)
Alıntıları Göster -
Hocam evin nerde önce bir onu söyle. Sırf süpürge için o kadar yol gitme.quote:
hocam oto sanayi dediğiniz otogarın ilerisinde , otogardan giderken solda kalan yer mi ? -
48 elektrik var ya ilerisinde dsi var işte orada oturuyorum hocamquote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
Hocam evin nerde önce bir onu söyle. Sırf süpürge için o kadar yol gitme.
Alıntıları Göster -
quote:
birde bir sorum daha olacak eğer orada bir aksilik olursa başka bildiğiniz yer var mı ? :)
2. çevre yolu üzerinde pozcu tarafına gelirken mezarlık ışıklarıyla bir sonraki ışıklar arasında soil var ordada var bildiğim kadarıyla hocam -
ilginiz için gerçekten teşekkür ederim :)quote:
Orijinalden alıntı: chessmaniaquote:
2. çevre yolu üzerinde pozcu tarafına gelirken mezarlık ışıklarıyla bir sonraki ışıklar arasında soil var ordada var bildiğim kadarıyla hocam
Alıntıları Göster -
Renault gursoylarin yaninda moil (olmasi lazim) de var,
2. Cevre yolu uzerinde dagsa opet'te var (mezarliga giderken sonlarda, dag tarafinda),
Hastane kavsaginda po'da var (tarifi yukarida)
Kipa kavsagindaki alpette var diye hatirliyorum,
...
Simdilik bu kadar. Moil olanda yikayacak butun malzemeler de var. yikamiyorlar, su veriyolar siz dilediginiz gibi yikayabiliyosunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er38 -- 2 Eylül 2014; 14:31:13 > -
çok teşekkür ediyorum cevabınız içinquote:
Orijinalden alıntı: er38
Renault gursoylarin yaninda moil (olmasi lazim) de var,
2. Cevre yolu uzerinde dagsa opet'te var (mezarliga giderken sonlarda, dag tarafinda),
Hastane kavsaginda po'da var (tarifi yukarida)
Kipa kavsagindaki alpette var diye hatirliyorum,
...
Simdilik bu kadar. Moil olanda yikayacak butun malzemeler de var. yikamiyorlar, su veriyolar siz dilediginiz gibi yikayabiliyosunuz. -
Küçük sanayideki petrolde var hocam girişte otogardan aşagi gelirken kime sorsaniz tarif ederler...
Benzer içerikler
- otomobil af çok amaçlı hız sınırı
- 6 ay dolmadan araç satışı
- izmir galericiler sitesi
- araba kapısı kapanmıyor
- ankara manzaralı tepeler
- 35 tfsi ne demek
- togg şarj istasyonu fiyat
- en çok tutulan suv araçlar
- lexus lbx teknik özellikleri
- kia 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X