Şimdi Ara

MERSOCULAR KLUBÜ (ACTROS VE AXOR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
2
Favori
87.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet imzası süper ya arkadaşın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

Hepsi birbirinden güzel ve çekici

MERSOCULAR KLUBÜ (ACTROS VE AXOR)
     MERSOCULAR KLUBÜ (ACTROS VE AXOR)alıntı...

•  MERSOCULAR KLUBÜ (ACTROS VE AXOR)

alıntı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsallar -- 19 Ocak 2008; 1:14:31 >

• Görüntü Var Eyvallah,Karizma Var Eyvallah,Prestij Var Eyvallah..Ama İyininde İyisi Var Yahu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Görüntü Var Eyvallah,Karizma Var Eyvallah,Prestij Var Eyvallah..Ama İyininde İyisi Var Yahu..

Bunun iyisi can sağlığı abi daha ne isterim bir tırdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: korsallar

quote:

Bunlardan Olsaydı Türkiyede Ve Uzun Şase Olsaydı Eminim Yine Piyasada Rabet Görürdü.Başta Ben Hasta Oldum..

• Cruiser süper bir renk güneşte göz kamaştırıyor, Black Edition desen kimine olmuş hayal kimine karabasan, Space Max in duruşu yeter, Yukarıya ormanın çocuğunuda ekledim bak onunla istediğin tarlaya gir abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsallar -- 19 Ocak 2008; 0:05:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Bunlardan Olsaydı Türkiyede Ve Uzun Şase Olsaydı Eminim Yine Piyasada Rabet Görürdü.Başta Ben Hasta Oldum..

Valla senin için ekledim abi, biliyorsun tozlu çamurlu araçları pek sevmemKırkayak pazarı küçülmeseydi satış seyri aynı şekil yüksek devam etseydi eminim söylediğin şekilde bir model gelebilirdi belki ama bu şartlarda sadece, o da belki özel istekle getirirler.

• Kırkayak Pazarının Pek Küçülmesiyle Alakası Yok.Şimdi Türkiyedeki Adam Kırkayak Arabanın Arkasına Dorse Takıp Çalışmaz.Çalışsada Hangi İşi Yapacak..6X2 Romork Çeker Arabalar(Actros 2640,Man 26 .410 Gibi ) Bile Rabet Görmezken..Biraz Zor..
  • quote:

Kırkayak Pazarının Pek Küçülmesiyle Alakası Yok.Şimdi Türkiyedeki Adam Kırkayak Arabanın Arkasına Dorse Takıp Çalışmaz.Çalışsada Hangi İşi Yapacak..6X2 Romork Çeker Arabalar(Actros 2640,Man 26 .410 Gibi ) Bile Rabet Görmezken..Biraz Zor..

Yanlış anlamışsın abi benim söylediğim yukarıdaki şekil ama çekici olmayan uzun şase Actros kırkayak.Kırkayak pazarı gittikçe küçülüyor abi zaten pazara 3240 Axor'u yeni verdiler sayılır.Pazarda Mercedes'in yeri ve payıda belli o yüzden Actros'un kırkayağıyla uğraşmazlar demek istedim, pazar şartları bu şekilde değilde daha yüksek satış adetleri olsaydı ve rakiplerde kırkayak pazarına daha iyi araçlarla girmeye başlasaydı illaki yazdığımız şekil bir araç gelebilirdi.Daha iyi derken yanlış anlaşılmasın onda da demek istediğim XF-FH gibi araçlar

• quote:

quote:

Kırkayak Pazarının Pek Küçülmesiyle Alakası Yok.Şimdi Türkiyedeki Adam Kırkayak Arabanın Arkasına Dorse Takıp Çalışmaz.Çalışsada Hangi İşi Yapacak..6X2 Romork Çeker Arabalar(Actros 2640,Man 26 .410 Gibi ) Bile Rabet Görmezken..Biraz Zor..

Yanlış anlamışsın abi benim söylediğim yukarıdaki şekil ama çekici olmayan uzun şase Actros kırkayak.Kırkayak pazarı gittikçe küçülüyor abi zaten pazara 3240 Axor'u yeni verdiler sayılır.Pazarda Mercedes'in yeri ve payıda belli o yüzden Actros'un kırkayağıyla uğraşmazlar demek istedim, pazar şartları bu şekilde değilde daha yüksek satış adetleri olsaydı ve rakiplerde kırkayak pazarına daha iyi araçlarla girmeye başlasaydı illaki yazdığımız şekil bir araç gelebilirdi.Daha iyi derken yanlış anlaşılmasın onda da demek istediğim XF-FH gibi araçlar

Şimdi Herşey Oturdu Yerine..Doğru Noktaya Değinmişsin.Kırkayak Pazarı Küçülürken Çekici Pazarı İse Bir O Kadar Büyüyor.Zaten 6x2 Namıdiyar 10 Teker Araçlar Satılmıyor Kadar Durdu Yani..Bu Devirde Çekici Devri.Piyasa Bunu Gerektiriyor.

• quote:

Şimdi Herşey Oturdu Yerine..Doğru Noktaya Değinmişsin.Kırkayak Pazarı Küçülürken Çekici Pazarı İse Bir O Kadar Büyüyor.Zaten 6x2 Namıdiyar 10 Teker Araçlar Satılmıyor Kadar Durdu Yani..Bu Devirde Çekici Devri.Piyasa Bunu Gerektiriyor.

Öyle abi hatta ben senin yerinde olsam pronun arkasına römorku çakmıştım
  • Bazen Yüklediğimiz Yük 20 Tonu Bulmuyor.Geçen Gün 29 Tonla Çanakkaleye Yolladım.Oda Arada Sırada Denk Gelirse O Yük İçin Romork Takılmaz.Romork Takıp O Rezilliği Çekiceğime Tır Alırım En İyisi..
  • quote:

Bazen Yüklediğimiz Yük 20 Tonu Bulmuyor.Geçen Gün 29 Tonla Çanakkaleye Yolladım.Oda Arada Sırada Denk Gelirse O Yük İçin Romork Takılmaz.Romork Takıp O Rezilliği Çekiceğime Tır Alırım En İyisi..

Olurmu abi rezillik yüklersin tırı salladınmı rampa aşağı füze füze durdurabilene aşkolsunTandem al abi sen takarsın römorkunu arkaya

• römorkmu işte var..

• quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

römorkmu işte var..

Cengiz bunun için çekiciye gerek yok traktör görür işiniyedek lastikte var uzun yolda yaparsın

•  MERSOCULAR KLUBÜ (ACTROS VE AXOR)

alıntı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsallar -- 19 Ocak 2008; 1:09:01 >

• bmc ye romork taktın mı yuruyerek gecersın artık rampalarda onu
  • Actros Fren Mesafesi

izleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsallar -- 24 Ocak 2008; 16:53:25 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.