mert içgöreni dinleyen var mı? çok bomba bence şarkıları adamın neye benzediğini çok merak ediom wallaaa
ismi yabancı gelmiyor ama....
olmazmııı.
ortam çocuğu
ben dinledim.. Tam türk gençliğinin hoşuna gitçek tarzda; yani boş işler..........
quote:
Orjinalden alıntı: gprs78
ben dinledim.. Tam türk gençliğinin hoşuna gitçek tarzda; yani boş işler..........
evet kardes katılıyorum.sarkıları dandik ötesi ve boş
ama tabi zewk meselesi
ne tur mizik yapıyo bu denyo hem sordun madem dinlemeyenler için bi link atsana ordan alıp dinliyelim
bence eğlenceli sözleri war.. tam bi piç herif:) helal oLsun walla
istediğiniz link olsunwww.merticgoren.com çok p*ç bi adam walla sözler fln çok bombaa ....
adamın neye benzediğini videolar bölümünde bulabilirsin gözlüklü bi tanesi var oydu sanırım, bir yıl önce falan dinlemiştim reina laila mekanım , caddeciyim ezelden dötüm geçmez dieselden diyen tayfayla maytap geçmek için yazdığını sanıyodum şarkıları arkadalar geçende muhabbeti açıldı söyledi inanamadım meğer bu adamın harbi ferrarisi warmış kendini anlatmış davar sürüsü gibi adamlarsınız ne dinletiyosunuz o zaman diye de dövdüm sonra arkadasları
saol çok faydalı oldu falla
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
istediğiniz link olsunwww.merticgoren.com çok p*ç bi adam walla sözler fln çok bombaa ....
ortam çocuu boş iş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme