Merve ayıp ettin bana gelmedin gittin başkasına yar oldun ah gene kafam güzel ah merve ah merve ömrümü çürüttün merve içmekten kafam gene güzel oldu seni düşlemekten ah merve ah merve yaktın yıktın beni denemem nasıl arkadaşlar yorumları alayım
quote:Orijinalden alıntı: chakraedebi yönü olmasa da samimi olmuş ama iğrenç olmuş ok işte o yüzden buraya koydum siz biraz edebiyat katın da kıza yollayacam sonra
quote:Orijinalden alıntı: chakraedebi yönü olmasa da samimi olmuş ama iğrenç olmuş samimi olmak gerekirse iğrenç bi şiir olmuş, gerçi şiire de benzemiyor ama olsun
quote:Orijinalden alıntı: undertowok işte o yüzden buraya koydum siz biraz edebiyat katın da kıza yollayacam sonra Alıntıları Göster ne yapıyosa hep merveler yapıo mervelere
quote:Orijinalden alıntı: Savagesamimi olmak gerekirse iğrenç bi şiir olmuş, gerçi şiire de benzemiyor ama olsunAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Savage samimi olmak gerekirse iğrenç bi şiir olmuş, gerçi şiire de benzemiyor ama olsun bu düzyazı şiiiri siz anlamazsınız kafiye,düzenlilik aramayın bunda tamamen doğal bir şiir. Asıl mesele bence bu merveler nedir bunlardan çektiğimiz
quote:Orijinalden alıntı: Snaqene yapıyosa hep merveler yapıo mervelereAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Snaqe ne yapıyosa hep merveler yapıo mervelere çoğul kullanmayalım pls tüm merveleri tanımıyorsunuz nede olsa
quote:Orijinalden alıntı: Savagequote:Orjinalden alıntı: Snaqe ne yapıyosa hep merveler yapıo mervelere çoğul kullanmayalım pls tüm merveleri tanımıyorsunuz nede olsaAlıntıları Göster kızın uğruna site yaptık gene yaranamadım yahu siteye destek çıkalım beyler www.mervecakiroglu.blogspot.com
quote:Orijinalden alıntı: undertowkızın uğruna site yaptık gene yaranamadım yahu siteye destek çıkalım beyler www.mervecakiroglu.blogspot.comAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: pamukprensesAlıntıları Göster Bravo arkadaşım çabanı takdir ederim lütfen bu arkadaşa sahip çıkalım
quote:Orijinalden alıntı: Snaqene yapıyosa hep merveler yapıo mervelereAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Snaqe ne yapıyosa hep merveler yapıo mervelere sana esas.... yumak...
quote:Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandanquote:Orjinalden alıntı: Snaqe ne yapıyosa hep merveler yapıo mervelere sana esas.... yumak...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan quote:Orjinalden alıntı: Snaqe ne yapıyosa hep merveler yapıo mervelere sana esas.... yumak... mervelere ban yok üzülme bacım sana da bi site yapalım hemen soyadını pm'den alayım hemen siten hazır 2 dakikada
quote:Orijinalden alıntı: maxibasicquote:Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan quote:Orjinalden alıntı: Snaqe ne yapıyosa hep merveler yapıo mervelere sana esas.... yumak... mervelere ban yok üzülme bacım sana da bi site yapalım hemen soyadını pm'den alayım hemen siten hazır 2 dakikada Alıntıları Göster Ben de Merve'zedeyim
quote:Orijinalden alıntı: Replica_Gun_SnatchBen de Merve'zedeyim Alıntıları Göster ben de merve'zedeyim
quote:Orijinalden alıntı: Bozkırben de merve'zedeyim Alıntıları Göster Ben daha Merve'zedeyim. Kovuyorum gitmiyo kız, Bozkırım Hacum.
quote:Orijinalden alıntı: Bozkırben de merve'zedeyim Alıntıları Göster merveyle ilgisi olanlar çiziliyormuş baksana adamı merve sınırsız çarpmış
quote:Orijinalden alıntı: zrbmerveyle ilgisi olanlar çiziliyormuş baksana adamı merve sınırsız çarpmışAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Ben daha Merve'zedeyim. Kovuyorum gitmiyo kız, Bozkırım Hacum. o msn de ki varken ne yapacan merveyi tabi kov dışla olmadı çoşkunla olan akrabalığını söyle
quote:Orijinalden alıntı: Bozkırquote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Ben daha Merve'zedeyim. Kovuyorum gitmiyo kız, Bozkırım Hacum. o msn de ki varken ne yapacan merveyi tabi kov dışla olmadı çoşkunla olan akrabalığını söyle Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Bozkır quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Ben daha Merve'zedeyim. Kovuyorum gitmiyo kız, Bozkırım Hacum. o msn de ki varken ne yapacan merveyi tabi Merve o Yok la hacu, Merve nerdeee bulaşıkcı nerde