Şimdi Ara

Mesaj ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birşey sorucam bir kıza mesaj atıyodum önce 2-3 dakika sonra mesaj atıyordu sonra 5-6 dakika oldu sonra 10 oldu sonra 20-30a kadar çıktı niye böle yaptığınıda sorunca saçmalama atıyorum falan diyor.daha önce 2-3 dakika içinde atıyordu şimdi ise böle oldu ne zamanki onunla bi sevgili adayı gibi konuştum böle oldu iltifat falan edincede geç atıyor ama bunlardan hoşlandığınıda biliyorum.sizce kız takmıyor mu,yada ne biliyim naz falan mı yapıyor kendi çapında görüşlerinizi alabilir miyim ?

• Belki o aralarda başkasıyla mesajlaşıyor. Boş kaldığında sana atıyor
  • hahaha biliyorum o durumları kıza tam knouyu acıyorum 20 25 dksonra mesaj geliyo iltifat ediyorum 5 10 dk icinde mesaj gelyio. Tersliyorum dksında geliyo
  • @46 vallahi kısa bir mesaja 25 dk sonra mesaj atılmaz ki ya o arada mutlaka atcak ama atmıyor bilerek yanındada 2 tane arkadaşı var ki o 2 kız arkadaşıyla aram çok iyi kardeş muhabbetleri falan var yani herşeylerini biliyorum.ben bu kızdan daha önce yılbaşında falan da hoşlanıyordum sonra kızda örendi ocak ayında ama işte ben hala aynıyım.
  • bişe olmaz üzülme
    görüntülü konuşma yap kesin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: #

hahaha biliyorum o durumları kıza tam knouyu acıyorum 20 25 dksonra mesaj geliyo iltifat ediyorum 5 10 dk icinde mesaj gelyio. Tersliyorum dksında geliyo

aynen bişi diyince hemen atıyor ama okulda bugün konuşrken hemen atardı farklı okullardayız.ne zaman böle konuşsam atmamaya başlıyor
  • görüntülü konuşmamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERk___

görüntülü konuşmamı

sesli konuş
    sesli böyle
    ozaman istiyosa cevap veremesin
  • cumartesi günü o,ben,ve 2 arkadaşımız daha dışarda oturcaz bi yerde orda bişiler desem mı diyorum ama emin de değilim
  • quote:

cumartesi günü o,ben,ve 2 arkadaşımız daha dışarda oturcaz bi yerde orda bişiler desem mı diyorum ama emin de değilim

bence de birşeyler demelisin öyle susup o turursan öbür iki arkadaşın
    eyvah eyvah
  • yukarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #

hahaha biliyorum o durumları kıza tam knouyu acıyorum 20 25 dksonra mesaj geliyo iltifat ediyorum 5 10 dk icinde mesaj gelyio. Tersliyorum dksında geliyo

aynen bişi diyince hemen atıyor ama okulda bugün konuşrken hemen atardı farklı okullardayız.ne zaman böle konuşsam atmamaya başlıyor

bence öyle mesajlar atınca utanıyordur etrafındakilerden ama normal mesajlarında saklıcak bişey yok o yüzden direk yazıyordur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.