Bildirim
Mesaj gonderemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayarlar-Uygulamalar-Hepsi-Mesajlar uygulamasına girin.Aşağı doğru inin izinler kısmında Premium sms gönder kısmını daima izin ver yapın.Sorununuz çözülecektir.Muhtemelen ilk mesaj yollarken hiç bir zaman izin verme seçeneğini seçtiniz ondan dolayı mesaj göndermiyor.Format atarsanız da ilk mesaj yollarken belirttiğiniz numaralara bu soruyu sorar o yüzden daima izin ver seçeneğini seçmelisiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: porketles
Ayarlar-Uygulamalar-Hepsi-Mesajlar uygulamasına girin.Aşağı doğru inin izinler kısmında Premium sms gönder kısmını daima izin ver yapın.Sorununuz çözülecektir.Muhtemelen ilk mesaj yollarken hiç bir zaman izin verme seçeneğini seçtiniz ondan dolayı mesaj göndermiyor.Format atarsanız da ilk mesaj yollarken belirttiğiniz numaralara bu soruyu sorar o yüzden daima izin ver seçeneğini seçmelisiniz.
Oyle bir menu yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S7 de Marsmallow var değil mi.O zaman marsmallow da izinler kısmına taşınmış olabilir.Lollipop ta bu menüden yapılıyordu.İzinler menüsünden bir bakın oradan yapılıyordur o zaman.Olmazsa ekran görüntüsü atın. -
quote:
Orijinalden alıntı: porketles
S7 de Marsmallow var değil mi.O zaman marsmallow da izinler kısmına taşınmış olabilir.Lollipop ta bu menüden yapılıyordu.İzinler menüsünden bir bakın oradan yapılıyordur o zaman.Olmazsa ekran görüntüsü atın.
Izinler kismi neredeydi dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben lollipop 5.1.1 kullandığım için tam bilemiyorum.Ama uygulamalar kısmından sistem uygulamalarını göremiyor musunuz?Uygulamalar kısmının ekran görüntüsünü atarsanız daha rahat yardım edebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X