Bildirim
mesaj için qwerty klavyeli telefon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
HTC ChaCha güzeldir. -
Valla bütçe belirtmediğin için sıradan gidiyorum e72>e71>e63 şarj konusunda hepsini tokatlar bu üçlüden biri -
Kesinlikle Nokia C3.Whatsapp çalıştırıyor.Şarjı tek kelimeyle mükemmel.Ama şarj olması biraz uzun oluyor.Malum üstünde 1320 mah batarya var.Tek kötü yani multitasking yok.Blackberry'ye falan sakın bulaşma. -
Arkadaşlar,
e72'im var onu medya telefonu olarak kullanıyorum bi de konuşmak için diğer hattımda devamlı mesajlaşıyorum arada da konuşuyorum.
benim için şarjı uzun gitsin öle hemen bitmesin batarya hergün şarj etmek istemiyorum bi de donma takılma reset olayları olmayan qwerty klavyeli mümkün olduğu kadar ucuz sağlam bişey istiyorum. :)) çok mu oldu yaw :S
bu arada herkese iyi bayramlar -
nokia asha 201 (tek hatlı) nasıl dersiniz ? -
İstersen sorunsuz garantili e63umu satiyorum pmden goruselim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blackberry Curve/Torch/Bold. Sana kalmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YGA
Blackberry Curve/Torch/Bold. Sana kalmis.
Blackberry bulaşılmaz.Açılması bile yarım saat sürüyor.Nokia'nın Symbian telefonları bile bin kat daha iyi.Blackberry'nin Nokia'dan iki farkı var. Bbm ve rahat klavye tasarımı... -
en iyisi cha cha ama boşver şarzı 1 gün gidiyor ama
eğer işletim sistemi önemsiz se nokia al -
haddim değil ama sırf mesajlaşmak için özel telefon aramak gereksiz.öneriye dönecek olursak e63 işinizi görür. -
arkadaşlar tavsiyelerinize teşekkür ederim. kullanılmış telefon almak istemediğim elimde e72 de var ben de 250tlye asha 201 aldım şu an memnunum bataryası ilk şarjda yogun mesaj ve kurcalamama rağmen 4gün gitti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X