Şimdi Ara

Mesaj Sayım Artmıyor Yardım??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: 2x2=5

Cidden parayla mı oluyor bu iş?

Sen ne zannettiniz Parayı veren mesajı kapar. burası dh. burda mesaj demek karizma demek. sen 1000 msj yapınca gör bak kızlardan ne pm ler alıcaksın.

2000 oldu anında çıkma bile teklif ettiler .

• Yahu arkadaşlar bilmiyorsa kafalamayın arkadaşları :)

Kardeşim konu dışında mesaj sayısının atmamasının sebebi dh serverlerinin senin ıp'nde güncellenmemesidir. Senin hesabını güncellemesini istiyorsan ilk önce konu dışına en az 200 mesaj atmalısın sonra adminlerden birine bu durumu iletmelisin onlar gereken işlemi yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: type-r

quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım26

quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Şimdi mesajı gönder veya tamam tuşuna basıyorsun ya, he bazen sayaç takılabiliyor. Fareye tıklarken biraz sert tıkla, sayaç düzeliyor o zaman. Üçer beşer artacak görürsün.

Ben hızlı hızlı tıklıyorum hatta bazen ard arda 31 kere tıkladığım oluyor ama yine de artmıyor yaa
    />

Rakamın kerametindendir , Dikkat et kötü şeyler olmasın

Yerlerdeyim

• dostum premıum almadınmı yaa almassan artmas tabı mesajların
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Yahu arkadaşlar bilmiyorsa kafalamayın arkadaşları :)

Kardeşim konu dışında mesaj sayısının atmamasının sebebi dh serverlerinin senin ıp'nde güncellenmemesidir. Senin hesabını güncellemesini istiyorsan ilk önce konu dışına en az 200 mesaj atmalısın sonra adminlerden birine bu durumu iletmelisin onlar gereken işlemi yapar.

Sonunda doğru cevap geldi o kadar makaradan sonra.

• Benim de mesaj sayım eksilmiş.
  • quote:

quote:

Tabi hocam ne gereği var dimi ama bilsinlerde ona göre atsınlar mesajlarını

• Benimde mesaj sayısı yazıyorum yazıyorum azalmıyor
  • quote:

quote:

quote:

Tabi hocam ne gereği var dimi ama bilsinlerde ona göre atsınlar mesajlarını

Aynen öyle hocam , çivisi çıktı valla forumun biraz ciddiyet gerekli bence

• Salla ya! Kim uğraşacak
  • quote:

Salla ya! Kim uğraşacak

İlerde kasıla kasıla '' ben dh konu dışından 2x2=5 im ulenn'' diye haykırarak karizma yapma fırsatını elinin tersiyle itersin. bak istersen 20 liraya 500 mesaj satan arkadaşım var. 15 e bağlarız.
  • ben dh Premium Gold kullanıyorum konu dışına yazınca 2xPost kasıyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jolawe -- 14 Temmuz 2010; 9:56:12 >
  • Gençler DH Post KASAR 2.3.7 güncellenmiş hemen indirin yok sonra sizde paramızla rezil oluyoruz post sayım artmıyor diye msj atmayın

Download linki kırık olan DH Premium üyeleri PM den ALTERNATİF LİNK edinebilirler.
  • Haber verdiğin iyi oldu benimki bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Salla ya! Kim uğraşacak

İlerde kasıla kasıla '' ben dh konu dışından 2x2=5 im ulenn'' diye haykırarak karizma yapma fırsatını elinin tersiyle itersin. bak istersen 20 liraya 500 mesaj satan arkadaşım var. 15 e bağlarız.

Teklif için teşekkürler...Belki bir gün forumlarda karşınıza "dh premium'u olmayan" gururlu bir genç olarak çıkarım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.