Bildirim
Mesaj sayısının arttığı forumlarda sadece smile ile mesaj atmak suç değil mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Post kasmaya yönelik veya gereksiz bir mesaj ise, silinir.
Ama herhangi bir mesaj alıntısına cevaben koyulduğunda bazen tek smiley anlamlı olabiliyor, öyle bir durumda yaptırım şart değil bence. -
hr koydum imzaya. 1024x768 pixelde internet explorer ile 7 satır
@Diablo hocamın dediğine göre kurallarda HR ile ilgili bilgi olmadığı için enter ile aynı kategoride sayılıyormuş -
Şu an imzanız 1920 x 1080 ile 10 satır görünüyor. (hrler dahil.) Yani kuraldışı, lütfen acilen düzeltin.
hr'ler de satır sayılıyor yani, kuralda belirtilmiyor ancak sonuçta 1 satır civarı bir alan kaplıyor. -
Diablo benim imzada sorun yok demi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 29 Mayıs 2011; 17:40:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo
Şu an imzanız 1920 x 1080 ile 10 satır görünüyor. (hrler dahil.) Yani kuraldışı, lütfen acilen düzeltin.
hr'ler de satır sayılıyor yani, kuralda belirtilmiyor ancak sonuçta 1 satır civarı bir alan kaplıyor.
anladım hr yi 1 satır sayıcaz
birde bu 1024x768 olayını bare en azından 1280x1024 e çekseler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 29 Mayıs 2011; 17:41:56 > -
şu anda 1024x768 pixelde internet explorer da hr leri 1 satır sayarsak tam 7 satır + resim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X