Şimdi Ara

Mesaj yoluyla küfür ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psn de küfürlü mesaj gönderdiler bana. adamı sony'e şikayet ettim profil sayfasından. sonuç çıkıyo mu bu şikayetlerden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 20 Mayıs 2015; 9:18:13 >

• psn hesabını banlamaları lazım. ya da bir süre kullanamaz.
  • Yoksa sende mesaj değilde yüzüne karşımı küfür ettin. Oda en azından mesajda küfür ediyim demiştir karşılığı olarak.

Hocam boş ver. Banada fifada özellikle küfür geliyor. Sallama. Söyledi diye oldumu pisliğin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 20 Mayıs 2015; 9:40:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bastır. Şikayet ilet en azından 1 hafta banlanmasını sağla, sony i telefon ile de ara, sonuç çıkmaz belkide ama bastır şikayetinde inatçı ol
  • Ugrasmaya degmez,ara sira bende kufurlu mesaj yolluyorum yabancilara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değmez hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugrasmaya degmez hocam takma bunlari :)

• valla boşvermiyecem arkadaşlar. durup dururken küfür ediyor maçı kaybedince. sabah oynadık. 9 da bakıma girecekti pes sunucuları. maç geçersiz sayılsın diye bilerek zaman geçirdi üstüne. ama planladığı olmadı. hem fair play oynamıyor hem de küfür ediyor. oynadığı 15 maçın hepsini kazanmış hazmedemedi hıyar.
  • Anaya bacıya sövmediyse ugrasma ama o kadar ileri gittiyse elinden geleni yap dostum gerekirse sonyyi ara yada mail falan at

• Git üstüne birader hiç ugrasmam felan deme 1 hafta b anlat bak nasıl kuzu kuzu duruyor

• Arkadaşlar harici mesaj alımını kapat.sonynin küfüre ceza verdiğini sanmıyorum.fifa da böyle tipler çok özellikle div düşme macıysa karşıdakinin mik takıp bile küfür edeni var..

• Bana sesli kufur etti sikayet ettim bilmiyorum noldu

• Ona geçiyo sonuçta...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.