Bildirim
Mesaj yoluyla küfür ettiler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
psn hesabını banlamaları lazım. ya da bir süre kullanamaz. -
Yoksa sende mesaj değilde yüzüne karşımı küfür ettin. Oda en azından mesajda küfür ediyim demiştir karşılığı olarak.
Hocam boş ver. Banada fifada özellikle küfür geliyor. Sallama. Söyledi diye oldumu pisliğin....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 20 Mayıs 2015; 9:40:54 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bastır. Şikayet ilet en azından 1 hafta banlanmasını sağla, sony i telefon ile de ara, sonuç çıkmaz belkide ama bastır şikayetinde inatçı ol -
Ugrasmaya degmez,ara sira bende kufurlu mesaj yolluyorum yabancilara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değmez hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ugrasmaya degmez hocam takma bunlari :)
valla boşvermiyecem arkadaşlar. durup dururken küfür ediyor maçı kaybedince. sabah oynadık. 9 da bakıma girecekti pes sunucuları. maç geçersiz sayılsın diye bilerek zaman geçirdi üstüne. ama planladığı olmadı. hem fair play oynamıyor hem de küfür ediyor. oynadığı 15 maçın hepsini kazanmış hazmedemedi hıyar. -
Anaya bacıya sövmediyse ugrasma ama o kadar ileri gittiyse elinden geleni yap dostum gerekirse sonyyi ara yada mail falan at
Git üstüne birader hiç ugrasmam felan deme 1 hafta b anlat bak nasıl kuzu kuzu duruyor
Arkadaşlar harici mesaj alımını kapat.sonynin küfüre ceza verdiğini sanmıyorum.fifa da böyle tipler çok özellikle div düşme macıysa karşıdakinin mik takıp bile küfür edeni var..
Bana sesli kufur etti sikayet ettim bilmiyorum noldu
Ona geçiyo sonuçta...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X