Şimdi Ara

Mesajdaki sistemi Aopen 400 w kurtarır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

quote:

Orijinalden alıntı: hexerboy

sahte olup olmadgını bilmiyorum.power daha elime geçmedi ama (bugun saat 5 de hazır olacak inş.) + 2 yıl garantisi var arkdslar.
    4870 içn yeter değilmi bu Power?

quote:

Marka model bilmiyorsan kimse birşey diyemez sahte ise sorun yaratır.

Düşük güç isteyen bir ekran kartı alsan bile PC belki açılır ama reset sorunları yaşarsın, hatta fazla zorlanırsa psu yanabilir ve devre koruması olmadığı için anakarta ve diğer parcalara zarar verebilir.

http://www.cizgi.com.tr/psu/

Mesajdaki sistemi Aopen 400 w kurtarır mı?

Hazır kasadan cıkan bütün psular kalitesiz oluyor.

Genel olarak hazır kasadan cıkan kaliteli marka psu üreticisinin psularında (Thermaltake, xilence, cooler master, high power'dan bahsediyorum) piyasada sattığı psulardan koymazlar, hazır kasalar için ayrı üretirler bunlarda % verimliliği düşük, sahte psu üreticleri gibi kısa kablolar kablo kullanırlar, +12v amper cıkıs güçleri düşük ve peak değerler yazılırlar sonuc olarak pc acılır ama her zaman bir ayağın cukurda gezinirsin. Kısaca hazır kasadan cıkan hiçbir psuyu önermiyorum ! (NOT : Bir tek asus hazır kasadan çıkan asus psular kaleli oluyor, birde bazı kasa üreticileri kaliteli ocz psular koyuyorlar, bir kac tane daha var ama bunlar istisnadır.)

Uzak durulması gereken markalar: Inca, bross, Minton, HIPRO, casecom,Quake, firsby, redrock, HEC, bien, thermal master, raidmax, everest, inca, feel , rain, codegen, boots...

Casper, exper, crea gibi markalar kasalarında her zaman sahte PSU kullanır... (PRO 2000 bazı kasalarından 300w FSP cıkabiliyor ama bu istisnadır.)

verdiğin bilgiler için çoooooooooooook saol.powerdan kaynaklanan sornların bukadar çok oldugunu bilmiyordum + işlemci,anakark,hddsk,ram vs.vs. bunların zarar görmemsi için powerda hangi özelliklerin olması gerekiyor?
    tek sorum bu olucak şu an için acil yrdm ederseniz sevirim çünkü 30 dk pc almaya gidecem

• 500w bir PSU alacaksanız High Power, FSP, OCZ alın. Xilence'da kaliteli bunu alın derse almayın cunku xilence giriş seviye ürünleri kaliteli değil.

Uzak durulması gereken markalar: Inca, bross, Minton, HIPRO, casecom,Quake, firsby, redrock, HEC, bien, thermal master, raidmax, everest, inca, feel , rain, codegen, boots...

Bunlarıda bir kenera yaz asla bu markalardan alma.
  • eywallah çok soalasın dostm.tlefona kaydeddiyim şimdi.FSP,h.power,ocz den hangisi ucuzsa onu alıyım (gerekirse 10 lira dha fazla verirrim )
  • benim de gayet hafif bir sistemim var ,şu anda üstünde dandik bir 280W var .Ama çok gürültülü.
    En önemli beklentim SESSİZLİK olduğunu düşünürsek ne almamı önerirsiniz?
    Benim gözüme High Power 350W çarptı 55 lr lık fiyatıyla ama bir yerde de bir yorum okudum gürültülü diye
    içimi bulandırdı. Tavsiye var mı uygun fiyatlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.