Şimdi Ara

Mesajım Niye Silindi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CCYBORG

Ya bırakın şu her konuyu kendi bölümüne açın geyiğini. Şu an sadece ilk sayfada konudışıyla alakalı olmayan en az 10 konu var.

bizde bundan bahsediyoruz zaten...

konu dısına ait olmayan cogu konu var ama benzer konuları biz actıgımızda siliniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Ottoman_PoweR

Burada yazan başlığı çoğu kişi kendi fikrine göre yorumluyabiliyor ama üst konuda gayet açık yazan bölüm kurallarını nedense görülmüyor.

Hocam katı kurallar uygulanacaksa Konu Dışı neden var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

peki faruk hocam, benim imzamla niye uğraşılıyor..

Alt tarafı şu imzayı ekledim ve geçen ki gibi değildi...

[font="Comic Sans MS"]Kolera sen nasıl insansın
    İste sade iste ayrı 7 pınardan su toplarım iste eski medeniyetler gibi yerin dibine batayım.
    Ben gerçeğim onlar hayal iste sana ispatlarım,bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım.
    Aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale
    Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle
    Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare
    Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare

imzanızda şuanda font olarak 1 ve 2 font büyüklüğü kullanılmış bu yüzden imzanız kurallara uygun değil

• quote:

Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir.Bu davranışın devamında ceza alacaktır.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir.

O zaman Konu Dışı sayfasına göz gezdirmeniz gerekiyor.. Madem herşeyin bir bölümü var onlarıda silin/taşıyın o zaman.

• quote:

quote:

peki faruk hocam, benim imzamla niye uğraşılıyor..

Alt tarafı şu imzayı ekledim ve geçen ki gibi değildi...

[font="Comic Sans MS"]Kolera sen nasıl insansın
    İste sade iste ayrı 7 pınardan su toplarım iste eski medeniyetler gibi yerin dibine batayım.
    Ben gerçeğim onlar hayal iste sana ispatlarım,bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım.
    Aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale
    Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle
    Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare
    Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare

imzanızda şuanda font olarak 1 ve 2 font büyüklüğü kullanılmış bu yüzden imzanız kurallara uygun değil

ama hocam sizde imzanızda 1 ve 2 font kullanmışsınız...Fazla yer kaplamasın diye kullandım zaten...

• quote:

Orjinalden alıntı: MaRR0W

quote:

Orjinalden alıntı: CCYBORG

Ya bırakın şu her konuyu kendi bölümüne açın geyiğini. Şu an sadece ilk sayfada konudışıyla alakalı olmayan en az 10 konu var.

bizde bundan bahsediyoruz zaten...

konu dısına ait olmayan cogu konu var ama benzer konuları biz actıgımızda siliniyor

Burada üyelere ait bir silme işlemi uygulamıyoruz.tüm konulara bir anda müdahale etmemiz imkansız ama bu bölümü bu şekilde gördüğümüz konuları şikayet sistemi ile gelen konulara göre daha düzenli hale getirmeyi ve diğer teknik bölümlere olan ilgiyi yükseltmeye çalışyoruz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 1907burak1907

peki benim bu konudaki mesajım neden silindi

Konuya attığım Mesajımdan alıntı yapılıp alaycı bir cevap yazıldığı için silindi.

iyide konu dışında nerdeyse herkes alaycı bir uslup kullanıyor.peki onları neden silmiyorsunuz?bence adminlerde bizim gibi insan olduğunu kabullenmeli yoksa ego gördüldüğü üzere forumu çok sinir ediyor
  • quote:

quote:

quote:

Konuya attığım Mesajımdan alıntı yapılıp alaycı bir cevap yazıldığı için silindi.

iyide konu dışında nerdeyse herkes alaycı bir uslup kullanıyor.peki onları neden silmiyorsunuz?bence adminlerde bizim gibi insan olduğunu kabullenmeli yoksa ego gördüldüğü üzere forumu çok sinir ediyor

Ciddi bir konuda yönetici sıfatım ile yazdığım bu konuda yöneticiye ''aferin genç'' demek ne kadar doğru? bunu düşünmeniz gerekli.forumda her bölümde konuda bu şekilde cevaplar vermiyorum orada cevabıma göre mesajlar yazılabilir alınmam.Bu şekilde yazıştığım konularda forumda mevcuttur.

• benim en fazla kaç satır font 1 ile yazma hakkım var şimdi onu anlamadım...

Adı üstünde font=1

yer kaplamasın diye yazıyorum...
  • quote:

benim en fazla kaç satır font 1 ile yazma hakkım var şimdi onu anlamadım...

Adı üstünde font=1

yer kaplamasın diye yazıyorum...

font 1 ile 7 satır yazabilirsiniz üst konuda ve imzamdaki linkler imza kuralları detayları mevcut.
  • yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sene öncesine-şu karı kız konuları açılmadan-önce zamana kadar,konu dışında birgüzel komedide geçerdi ciddi olaylarda.şimdi fıkra konusu şarkılar bile yasaklanmış bir giriyorsun konu dışına sevgilimden ayrıldım napayım,yolda güzel kız gördüm agzımın suyu aktı amcama sulandım amcam benim cinsiyetimden şüpeleniyor napmalıyım gibisinden abuk subuk konular dolu.ama onlara dokunulmuyor neden konu dışına uygunlar.ama komik bir fıkra konu dışına uygun olmadıgından siliniyor.
    sanki bilerek konu dışı berbat edilmeye çalışıyor gibi.neyse adminlerin işine karışmayayım nasıl olsa bu konuda 5 dakikaya gidici
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sene öncesine-şu karı kız konuları açılmadan-önce zamana kadar,konu dışında birgüzel komedide geçerdi ciddi olaylarda.şimdi fıkra konusu şarkılar bile yasaklanmış bir giriyorsun konu dışına sevgilimden ayrıldım napayım,yolda güzel kız gördüm agzımın suyu aktı amcama sulandım amcam benim cinsiyetimden şüpeleniyor napmalıyım gibisinden abuk subuk konular dolu.ama onlara dokunulmuyor neden konu dışına uygunlar.ama komik bir fıkra konu dışına uygun olmadıgından siliniyor.
    sanki bilerek konu dışı berbat edilmeye çalışıyor gibi.neyse adminlerin işine karışmayayım nasıl olsa bu konuda 5 dakikaya gidici

Şuanda tek amacımız bölümü daha düzenli hale getirmek yukarıda silinen konular hakkında gerekli bilgilendirmeyi yaptım.Sizlerdende isteğimiz dediğiniz şekilde seviye düşürücü kural dışı konuları bizlere şikayet sistemi ile bildirmeniz.

• Hocam font=1 ile 6 satır yazdım + birde başlık var

Başlığı eklemesem kabul edicekmisiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 12 Mart 2009; 21:25:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddi bir konuda yönetici sıfatım ile yazdığım bu konuda yöneticiye ''aferin genç'' demek ne kadar doğru? bunu düşünmeniz gerekli.forumda her bölümde konuda bu şekilde cevaplar vermiyorum orada cevabıma göre mesajlar yazılabilir alınmam.Bu şekilde yazıştığım konularda forumda mevcuttur.

burda öyle ciddi konular oluyor ki adamlar nasıl alay ediyor birde onları görsen herhalde banlarsın

• forumdan bir kare
     Mesajım Niye Silindi ?

• 1907burak1907, MaRR0W

Yukarıda bu konular ile ilgili bilgilendirmeyi yaptığıma inanıyorum.Çok yakında talih oyunları başlığı altında yeni bir bölümün açılacağınıda bu konudan bildirmek istiyorum.
  • quote:

Hocam font=1 ile 6 satır yazdım + birde başlık var

belki görmemişsinizdir...

Açıklarsanız seviniririm hocam...

Bu konu hakkında bu kadar konuşmazdım ama insanın 1 uyarı puanı ve daha yeni cezasının bitmiş olması nedeniyle ayrı bir titizlik gösteriyorum...

bu nedenden dolayı ceza yemek istemem....
  • quote:

quote:

Hocam font=1 ile 6 satır yazdım + birde başlık var

belki görmemişsinizdir...

Açıklarsanız seviniririm hocam...

Bu konu hakkında bu kadar konuşmazdım ama insanın 1 uyarı puanı ve daha yeni cezasının bitmiş olması nedeniyle ayrı bir titizlik gösteriyorum...

bu nedenden dolayı ceza yemek istemem....

Başlığı eklemez iseniz kurallara uygundur sorunuz olursa pm ile yanıtlayabilirm konuyu acan arkadaşımıza silinen konu hakkında gerekli bilgi verilmiştir. konuyu kilitliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.