Şimdi Ara

Mesh boyamak icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kasamin mesh bolumunu boyamak istiyorum fakat astar vb almadim,direk sprey boya aldim. Mesh boyamak icin zimpara, aster gerekli midir?

• evet astar gerekli çünkü astar yapmazsan boya çok zor kapatır hemde çok kısa bir zamanda boyadığın yer kabuk atmaya başlar. sen bir tane astar al birde 800-1000 zımpara al bir kat astar at 15-20 dakika sonra hafif bir zımpara attıktan sonra boyayı at tekrar bir 15-20 dakika sonra ikinci bir kat daha boyanı at işlem tamamdır. (istersen vernikte at daha sağlm olur. onunda sprey olarak bulabilirsin)
  • Astar boyaya göre daha kalındır ve mesh kısma astar atarsan, kimi delikler kapanır (Mesh ince ise özellikle) kimisi açık kalır ve bu da nahoş bir görüntü oluşturur.
    220 numara su zımparası ile fazla bastırmadan, çok hafif bir zımpara ve iki kat boya ile halledebilirsin. Boya markası Presto - Duck veya Raikon olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Astar boyaya göre daha kalındır ve mesh kısma astar atarsan, kimi delikler kapanır (Mesh ince ise özellikle) kimisi açık kalır ve bu da nahoş bir görüntü oluşturur.
    220 numara su zımparası ile fazla bastırmadan, çok hafif bir zımpara ve iki kat boya ile halledebilirsin. Boya markası Presto - Duck veya Raikon olmalı.

Dupli-color almistim ben. Bu nasildir?
  • Ben yazmayı unutmuşum, şahanedir, diğerlerinden bir farkı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Ben yazmayı unutmuşum, şahanedir, diğerlerinden bir farkı yoktur.

Peki sevindim, simdi denemek amacki cocuklugumdan kalan boncuklu tabancayi boyadim spreyle fakat gazeteye yapisiyor ve duzgun boyanmiyor. nasil kurutacagim konusunda fikrim yok. Tavana ip ile asmak gerekiyor sanirim. Birde kac cm mesafeden puskurtmek gerekli sanirim ben cok yakin yapiyorum su gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 24 Ağustos 2011; 21:10:00 >
  • Tamamı aynı anda boyanması gereken bir parçayı elbette yerden yalıtmak gerekir.
    Ayrıca boya 25 cm. kadar uzaktan püskürtülmeli, tek seferde kapatılmamaya uğraşmadan, sabırla ve katlar arasında en az 30 dk. bekleyerek 2. kat atılmalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.