Şimdi Ara

Meşhur Karadeniz Döner BEŞİKTAŞ [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
8
Favori
36.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

Dostum, döner piyasası bildiğin gibi değil acayip derecede zamlandı.

Hiç bilinmeyen sokak arası büfede bile 100gr döner 14 tl

bu konuda şuanda en ucuz veren günaydın et restorantı, 100gr'ı 14.5 liraya veriyor.

hocam beylikdüzündeki enbey 100 gramı 8tlden veriyor ve tad olarak bayramoğlundan aşşa kalır bi yanı yok cidden müşterimiz çok fiyat zamlandıralım kafasındaki adamlara para kazandırmayın aynı ete 2 katı fiyat biçmek nedir.dükkan dekor masrafı desen oda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

bu konuda şuanda en ucuz veren günaydın et restorantı, 100gr'ı 14.5 liraya veriyor.

hocam beylikdüzündeki enbey 100 gramı 8tlden veriyor ve tad olarak bayramoğlundan aşşa kalır bi yanı yok cidden müşterimiz çok fiyat zamlandıralım kafasındaki adamlara para kazandırmayın aynı ete 2 katı fiyat biçmek nedir.dükkan dekor masrafı desen oda yok

Dostum bakırköy, beşiktaş, taksim civarda ki insanların oraya ulaşımı epey zor en az 3 otobüs değiştirmeleri gerektiği için sıcak bakmıyorlar malesef.

• Karadeniz dönerin yanına RAKİP KOMŞU açıldı.

Aylık 50 bin lira kira ödüyormuş ve 1 senelik peşin ödemiş.

Döneri pek cezbedici durmuyor dükkan boştu.

Ziyafet Restorant ismi.

Dükkan sahibi yerinde olsam 2 hafta BEDAVA dağıtırım döneri, insanlar alışsın diye.

Meşhur Karadeniz Döner BEŞİKTAŞ [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]
  • ben 2 hafta arkada sonu mutlulukla biten masaj yaptırırdım bedavaya gelene ayakları alışsın diye
  • Amanda aman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman gitsem hep sıra hep sıra

• Dün, karadeniz döner'de

TURGAY KIRAN ile karşılıklı döner yedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 11 Eylül 2014; 8:56:11 >

• quote:

Dün, karadeniz döner'de

TURGAY KIRAN ile karşılıklı döner yedik.

Turgay beyin incelemesini bekliyoruz

• 2.katı denedim bu hafta

MEMNUN KALMADIM, yeni gelen eleman iyi değil.

içeride yiyecekseniz

MUTLAKA 1. KATTA YİYİN
  • bir karadeniz ziyareti daha

kapıdan girmekte çıkmakta çok zor kalabalık dolayısı ile

• asıl almanyada döner yemeden döner yedim demeyin, porsiyon olarak burada yediklerimizin en az 2-3 katı, et oranı inanılmaz fazla, artı 10 çeşit falan çok acayip soslar oluyor, türkler yapıyor tabii ki ama buradakinden bayaa farklı,diğer sayfalardaki muhabbetlere istinaden yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C5234902 -- 5 Kasım 2014; 17:29:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Dostum bakırköy, beşiktaş, taksim civarda ki insanların oraya ulaşımı epey zor en az 3 otobüs değiştirmeleri gerektiği için sıcak bakmıyorlar malesef.

Arkadaşın övdüğü Enbey dönere dün akşam gitme fırsatım oldu.
    Mekan çok nezih ve lüks döşenmiş, Beylikdüzünü bile bilir, o çevrede ucuz restorant vs. bulmak imkansızdır, bildiğiniz Ataköy gibi yerler.
    İstanbulun hangi semtinden gelirseniz gelin m.büs ile ulaşmak çok kolaydır.
    M.büs ile Beylikdüzü belediye durağında inilip, hemen yanında, atıl halde bulunan marka city avm nin arkasından devam edilecek, medicana hastanesinin önünde ki caddeden 200-300 metre gittinmi sağ tarafta bulabilirsiniz mekanı.
    öyle 3-4 otobüs ile gitmeye hiç gerek yok, m.büs ile direk ulaşılabilir.

mekan çok kalabalık, müşreri sürekli var, kasa da kuyruklar oluşuyor zaman zaman. Etin tadı hoşuma gitti, yanında verdikleri domates, tursu ve patates kızartması ise oldukça fazlaydı, biterse tekrar iste, + ücret istemiyorlar.
    Özellikle lavaş çok yumuşak ve sıcacık servis ediliyor, eti ve patatesi koyup dürüm yapıldığı zaman çok güzel oluyor.

Özellikle diğer restorantlara göre fiyatlar çok makul seviyede, adam ucuz satıyor diye, at ve köpek eti diyecekler önce gidip mekanı görmesi gerekiyor. Adamlar çok büyük bir döneri 1 günde satıp bitiriyor.

Fiyatlar ise şu şekilde;
    75 gr: 7,5 TL
    100 gr: 8,5 TL
    150 gr: 13,5 TL
    200 gr 17 TL
    Duble ayran 1,5 TL

gitmenizi öneririm, ete doyarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 6 Kasım 2014; 15:06:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase
    Özellikle diğer restorantlara göre fiyatlar çok makul seviyede, adam ucuz satıyor diye, at ve köpek eti diyecekler önce gidip mekanı görmesi gerekiyor. Adamalar çok büyük bir döneri 1 günde satıp bitiriyor.
    Fiyatlar ise şu şekilde;
    75 gr: 7,5 TL
    100 gr: 8,5 TL
    150 gr: 13,5 TL
    200 gr 17 TL
    Duble ayran 1,5 TL

gitmenizi öneririm, ete doyarsınız

gerçekten çok ucuz hatta yarı fiyatına, bir burada tek porsiyonu (100 gr.) 18,50'ye yiyoruz...
    buraya (şirinevler) şube açsınlar abone olurum...

• Sadece beylikdüzünde var, şirinevler gibi merkezi bir yere açsalar para basarlar
    Demekki adamlar paraya doymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Sadece beylikdüzünde var, şirinevler gibi merkezi bir yere açsalar para basarlar
    Demekki adamlar paraya doymuş

şirinevlerde 3 tane adamakıllı dönerci vardı, adamlara ne oldu anlamadık durduk yere kapatıp gittiler...
    onların peşinden piyasadaki boşluğu gören çakal tipler, samandan yaptıkları dönerleri dayadılar millete palyaçolu açılış gösterileri arasında...
    şovu seven türk milleti de yedi bu numarayı, afiyet olsun onlara...

• Tabağın altına ince bir parça lavaş koysalar bari. Bu şekilde çabuk soğumuyor mu yemek? Tabi müşteri bir an önce hızlı hızlı yesin gitsin diye düşündükleri için bu şekilde sunuyor olabilirler. İzmir'de Ankara dönercisi var bu şekilde, kalabalık, sesler yüksek... Normalde severim böyle ortamları ama ne yediğini anlamıyor insan.
  • dileğim kabul oldu, şirinevlere iyi bir dönerci açıldı... DÖNERCİ ALİ USTA...
    bilmeyenlere duyurulur...

http://forum.donanimhaber.com/m_99302730/f_//tm.htm#99302730
  • bir kerede boş olsun arkadaş, sıra olmadığı gün yok

• Ben hergün giderim nerdeyse hemen her gunde sıra olur burda bazen karşısında kokoreç bira yaparım sıra gözümde buyur se . Bazen de hemen 2 dükkan yanında ayla tantuni var sıradan sikilanlara alternatif olarak.tantunisi iyidir ,oraya kacarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buranın hemen yanında açan dönerci ne düşündü acaba nasıl bir pazarlama mantığı ile hareket etti merak ediyorum... o kadar yatırım yapmış belli, karadeniz onlarca kişiye döner yetiştiremezken, burası hep bomboş... yazık günah valla....

böylesi üst düzey bir dönercinin kapı dibine neden dönerci açılır?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.