Şimdi Ara

mesleğimi seçeceğim kararsızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle kendimden bahsedeyim ben 11 sınıfa gidiyorum soranlara endüstri mühendisliğş okuyacam diyorum fakat pek bilgim yok o meslek hakkında... Matematiğe ilgi duyuyorum okulun akıl oyunları ekibinde 3 yıldır bulınuyorum . Zeka oyunlarıyla uğraşmak hoşuma gidiyor .monoton ,sürekli aynı şeyleri yapan bir meslek istemiyorum . Endüstri mühendisliğini ürünlerle uğraşmayı sevdiğim için istiyorum mesela bir tişörte bakınca aklıma farklı kombinasyonlar geliyor... Birde şarkıcılığa olan merakımı da söylemeden geçemeyeceğim. Şiir dinletilerine sesim iyi diye hocalar hep beni seçiyor ben de bazen onun üzerine hayaller kuruyorum. Derslerimde başarılı olduğum için şimdilik en yakın seçenek gelirse odtüden end. Müh olmak .gördüğünüz gibi kafam çok karışık bu konuda yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum. not= yazım yanlışları olabilir telefondan yazıyorum da

• cevap yok mu?
  • Hangi mesleği yaparsam mutlu olurum diye düşünüyorsan o mesleği seç..Mesela ben polisliği çok istiyorum ama gelmiyor
  • Bunu burada senden iyi kimse bilemez böyle konuları ailene ,ailenin yetersiz kaldığı durumlarda ise çevrendeki bilgili kişilere danış.Çünkü bizler seni tanımıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.