Şimdi Ara

Mesleğiniz bilgisayar ile ilgili ve Metalcimisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Mesleğiniz bilgisayar ile ilgili ve Metalcimisiniz ?

(En Son Oy Tarihi: 25.1.2008)
Giriş
  • Burda Metal Müzik dinleyip bilgisayar mesleğiyle ilgilenenlerin oranını tespit etmek için açtım Mesleğiniz Yazılım, web tasarım, grafikerlik yada Teknik servis&bilgi işlem olabilir ama Bilgisayar sınıfına giriyorsanız ve Metalci iseniz buyrun Dev Ankete

• höhöhö ben hem bilgisayarcı hem metalciyim.Ama Sonradan bilgisayarcı oldum benim durum tipi amerikan varoş metalcilerin ki gibi..sırasıyla buzdolabı tamirciliği,dericilik,camcılık,marangozluk,son ütücülük,bulaşıkçılık,fastfoodculuk,garsonluk vs...en son bilgisayarcı olup çıktık.Tabi bu kadar meslek değiştirmemin asıl nedeni dünyayı iplemeyen heavy metal görüşümdü:) gerçi öyle bir görüş yok ama şimdi gtmden uydurdum.ayakkabı,pantalon vs..eskiyken 2 yıl boyunca maaşı konserlere,tişörtlere,kasetlere,dergilere yatırmıştım.sürekli abimin kardeşimin ayakkabı ve pantalonunu sömürürdüm.acı dolu ama bence yaşanması gereken güzel günlerdi.kısmetse demin şeyimden uydurduğum görüşün son halkası olarak bu yaz yurtdışına festivale katılcam kalabilirsem yurtdışında yaşayacam.

sonradan gelen edit : kanka bu açtığın başlık beni inanılmaz mutlu etti.2 gündür yemek yiyemiyor,kimseyle konuşamıyor,uyuyamıyor sürekli bana başkasıyla evleneceğini söyleyen sevgilimi düşünüp krize giriyordum.Senin bu başlığa yazı yazarken evreka! dedim.Aslında beni mutlu edecek tek şeyin heavy metal olduğunu tekrardan farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanlari_oynuyorum -- 25 Ocak 2008; 10:17:19 >

• Aynen dostum benim durumda pek farklılık yok. Ortacılık, Tekstil, Suculuk, Çaycılık, El işçiliği, Altın, gümüş işçiliği ve İnternet kafe elemanlığı ile başlayan ardından Sistem Yöneticiliği Bilgi işlem

Hadi onlarca kişi anketi okuyor ama 5 cevap var ankete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overblood -- 25 Ocak 2008; 10:21:55 >
  • abi o zaman bu bir tesadüf değil zaten türkiye'de heavy metal'i can-ı gönülden sevmek hayatda her zaman farklı olmayla eşdeğer.sabah akşam bar'a gothic kız için giden ortamcı tipleri kastetmiyorum ama genelde çevremdeki izlenimde o yönde.şu anda 23+ yaşındaki heavymetal severlerin hayatlarında büyük değişimler olmuştur ve olmaya devam edecektir.gerçi metalci adamdan hiç bir zaman multimilyoner olmaz ama genede aile veya çevresinin rutin olan makus talihini kendi adına değiştirmiştir.Zaten heavymetal'i bir ailede herkes dinlemez dinleyen kişinin 10 yıl sonraki hayatı gördüğüm kadarıyla diğer aile,akraba üyelerininkinden çok farklı bir konumda oluyor am i right?
  • yes allright. Lakin bazı insanları tanıdım doğuştan zengin olan metal dinleyen onlar için hayat daha rahat şartlarda geçmiştir. İlk electrosunu JaksonRs320 model satın alan 12 yaşlarında bir genç gördüm Tunel de giysilerinden heavy yada rock dinleyicisi olduğnu çıkarmak zor değil tabi yanında Aile si vardı. MCSE olan arabası motoru olan Heavy, Death dinleyen Metalcide tanıdım üstüne üstlük sağlam gitarcıdır "Başar abi oradaysan ". Bazen gerçek metalci kavramını sorgular oluyorum belkide yaşanması gereken rahat değil zor olanı yaşamaktır. Yinede Metal müzik dinleyen yada onu yaşayanların büyük çoğunluğu nedense hep Bilgisayar üzerine çalışan insalardan oluşuyor. Araştırmak istedim bu anetle lakin pek ilgi görmedi gibi =\
    İmza: 18 and life!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overblood -- 25 Ocak 2008; 10:35:29 >

• Evet "Bilgisayarcı ve Metalciyim"
  • Bilgisayarcı ve trancer'ım
  • bilgisayar programcısıyım ve metal hariç her müziği severek dinlerim...
  • nasıl bildin
  • Bilgisayarcı değil jeoloji mühendisiyim ama bilgisayar donanımının kokusuna bile hastayım, :) bilgisayar donanımı hobim sayılabilir :) metal, rock ve türevi müzik türlerini fazlasıyla seviyorum. Elektro çalmak bir nevi meslek iken şimdi vazgeçilmez bir hobim oldu. Kısaca elektro gitarın "konuştuğu" her türlü müziği seviyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.