Ya Temel Medya Yönetimi aldım işe yararmı kaç yıldıza girerim halkla ilişkiler işine
1500 haftalık .. barmenim
quote:
Orjinalden alıntı: düello_cadısı
1500 haftalık .. barmenim
Hangi şehirdesin gayet iyi.Gerçi Brüksel de görmüştüm.
gecen belgraddayım 3200 barmen gordum gırdım (Muhendıs olmadan once adam mukemmel cekıcılık ıstıyordu glba anında atıldım
quote:
Orjinalden alıntı: guneysınır
1800 ytl ceo yum daha yeni girdim işe
bence çok az alıyorsun dubrovnik belgrad gibi şehirlerde 3500-4500 arası bulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: .:Knight:.
Ya Temel Medya Yönetimi aldım işe yararmı kaç yıldıza girerim halkla ilişkiler işine
1 yıldız yetiyor
parisdeyim otel de ceoyum 6750 lira haftalık alıyorum otelin suan kasasında 700bin dolar var yane her türlü maasımı alcam:D
1 yıldızsa iyi az kaldı 3k nın üzerinde maaş vardı o işe girerim yanında yıldız sayısıda yazmıyordu
Avukatım bende 3600 ytl maaş alıyorum...
İşlerden fazla para gelmiyor.Adam gibi bir konser verdinmi para o zaman para
Evet 1 yıldız oldum işe aldılar ama singapurda pek halkla ilişkiler yöneticisi aramıyolar maaşı az. Bu arada mühendislikte var millet 3500 alıyo ben daha 2 yıldızla işe giremiyom kaç yıldıs olması lasım
ceo 7000 artı haftada 2000 ytllik bir kitap
avukat 2 500 dü 300 ytl için istifa ettim avukat 2 800 şimdi
İnanılır gibi değil, patronum maaşıma zam yaptı, artık 3 250 YTL alıyorum. ❤ Love is in the aiR ❤ isimli mekanda aşçı olarak işe girdim.
quote:
Orjinalden alıntı: .:Knight:.
Evet 1 yıldız oldum işe aldılar ama singapurda pek halkla ilişkiler yöneticisi aramıyolar maaşı az. Bu arada mühendislikte var millet 3500 alıyo ben daha 2 yıldızla işe giremiyom kaç yıldıs olması lasım
4 yıldız gerekiyor
Önce bi şu halkla ilişkileri kasiim ozaman sora mühendislik kasarım.Borçlar var onlarıda ödemem lazım.Hukuk ta geldi iyice kalabalık oldu
Doktor : 1800 ... Bankada da 14.000 e yakın var.
quote:
Orjinalden alıntı: taichi
5 600$ avukatım, pariste
quote:
Orjinalden alıntı: expresci
Bir ara gerçek sandım Ceo meo noluyoruz dedim hangi oyun bu arkadaşlar?
need for speed
kardeş sen girdiğin konunun adına bakmıyor msuun O_o