Şimdi Ara

Mesleğiniz ve Maaşınız ne ? (popmundo RP) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
9.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum, girdiğin bölümün adını veya konunun içeriğini okumazmısın..
  • barmen 450
  • Avukat 4.000 YTL Varşova
  • dövme sanatçısı 2500 budapeşte
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Avukat 4.000 YTL Varşova

Gerçekten çok güzel bir maaş keşke bende öyle bir maaş alabilsem temel hukukumda var 5 yıldız
  • Barmen olarak çalışıyorum. Şu anda haftalık 1 800 YTL kazanıyorum.
  • Ascılık ogrendım sımdı kendıme ascılık ıcın yer arıorum amsterdamda olucam 2-3 saate 13 gundur oyundayım bı ogretmenden temel sarkıcılık ogrendım bana 6-7 kıtap verdı saolsun temel moda temel makyaj sovmenlık temel klavye pıyano solıstlık gıbı bır cok kıtap verdı bundan sonra para lazım olsa bıle ole ahım sahım para lazım olmıcak sadece studyo ıcın para lazım suan bana ascılık ıcın 2000 dolara maas bulursam yasadım eger ascı arıyan varsa burda solesın eger daha cok para verıcekse 1 yıldız ascılıgı 5 yıldızda yaparım hatta daha cok para verıcem desın 10 yıldız ıcın ogrencı bıle bulurum
  • 2000 maaş için değmez aşçılığı 10* veya 5* yapmak. Git temel dans 5* yap. Erotik dans 5* yap. aylık 3k maaş alırsın. Bir yerlerde kesin bulursun. Bulamazsan sözüm olsun ceo olduğum barda max maaş vererek çalıştırayım seni. Hem geliştirdiğin yetenekler kariyerindede işe yarar.
  • yok zaten 1 yıldızla 2000 dolar alıorum suan az once amsterdamda ıse gırdımde adam sehır dısında cıkınca kovuomus ole yazıo sırkette ben 5 yıldız 10 yıldız dedıysem parasıyla :D 1 yıldıza 2000 ıse 10 yıldıza gorede bı maas beklerım :D
  • iyi de aşçılığın 10* olsada en fazla alabileceğin maaş bellidir. Sanırım maximum verilebilen maaşta 2000 Adam istesede daha fazla veremez yani
  • Mühendis 2000 $ (az gelio )

not: mühendis olarak iş aranıyor
  • yok yaw konustum adam 2500 yaptı Chris Hawkes olarak amsterdamda 2500 dolara calısıorum 2 gun once daha 400 dolara temızlıkcıydım bu oyunu sewıorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

iyi de aşçılığın 10* olsada en fazla alabileceğin maaş bellidir. Sanırım maximum verilebilen maaşta 2000 Adam istesede daha fazla veremez yani

stokholm paris singapur gibi yerlerde 3250yi bile geçiyo aşçı maaşı
  • işsiz
  • bu arada kovuldum :D ascılık ıcın ıs arıorum 1000 dolar barmenlık suan hep barmen olmak ıstemıstım 1k barmen ıcın ıyı para bence ama ascılık arıorum ascı ıstıyen olursa 2.5kya ıstedıgını sehıre gelırım
  • Merkez Büro Ceosuyum 2800€ Alıyorum zaten işimde her gün çalışanlara bakıp kırmızıları kovmak xD temel ekonomim yok xD
  • Avukat/2000/İstanbul Şerif yıldırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit00 -- 14 Eylül 2008; 16:48:27 >
  • Düne kadar ceoydum[4000$] şimdi Polis/Swat---> Singapur 1500$.
  • avukat 3000$ toronto da
  • 4025/satış elemanı/brüksel

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.