Şimdi Ara

Meslek lisesi sınava girip kazanamazsa, 2 senelik girebilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    diploma puani x 0,6 seklinde hesaplaniyor okul puanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 6 Ekim 2013; 0:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort olacak ama hocam ne yaptınız girebildinizmi bi yere bende meslek lisesiyim 10.sınıf makina bölümüyümde
  • bende meslek lisesi mezunuyum bu sene mezun oldum üniversiteyi kazanamadım hatta ygsden, 176 alarak mezuna kaldım bir sene daha denicem mf4 den ham 280 yapmaya çalışcam bizim sınıftaki bütün arkadaşlarım bu sene gitti 2 yıllığa ben bir sene daha denicem ve başarıcam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgyswg01

İyi günler benim araştırdığım ama bulamadığım soru bu.

Meslek lisesi Makine teknolojileri alanı CNC dalı 4. sınıf öğrencisiyim ve bu sene sınava gireceğim.

Ben sınava girip kazanamazsam, sınavsız geçiş hakkımı kullanabilir miyim ? Ya da kullanabilirsem de bir dezavantajı olur mu ? Cevaplarsanız sevinirim.

İyi forumlar.

Evet kullanabilirsin ve hiçbir dezavantajı olmaz.
    Ayrıca 2 yıllığa kaydını yaptırıp seneye tekrar sınava girebilirsin ve ek puanlarında etkilenmez.
    Ancak YGS puanı ile bir 2 yıllık bölüme yerleşirsen ve bir sonraki sene tekrar sınava girmek istersen okulun verdiği ek puanlar düşecektir.

Video için tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonymousT -- 11 Eylül 2015; 13:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

Bence kendine güven ve iyi bir mühendislik için kas. Karne notunda yüksek. LYSde yüksek okul puanı alırsın.
    Bir kere olsun kendine güven ve dene. Yarın öbür gün pişman olma.
    Benim gibi yap. İlk senende iyi çalış. Arka tercihlerine iki yıllıkları yaz. Olurda iki yıllık gelirse, kayıt ol. Ders seçimini yap. Ama gitme.
    Dershaneye git mezuna kal. İyi bir çalışmayla kazanırsın. Sonra iki yıllıktan kaydını siler, yeni okuluna paşalar gibi gidersin.
    (Ben ilk senemde çalışmadan, mezuna kalmıştım.)
    1-2 senenin hesabını yapma. Gençsin. Peşinden at koşturmuyor. İş hayatına geç atıl. Daha fazla öğrencilik hayatı yaşa.

Bende tam olarak senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.