Şimdi Ara

Meslek Seçimini Neye Göre Yaptınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu konu derinleşiyor hocam ama yine de ben seçim yapabildiğimi zannettiğim kadar yapayım bakalım sonra ne gösterecek hayat

• Hocam hayattan veya birinden umut bekleme bir şeyde birşeyler dileme hayat hergün biraz daha derinleşen bir dip akıntısı gibi hayata paralel gitmedikçe dibe çekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

sözlerin değerli hocam aklımın bir köşesine yazıyorum

• e5 e cik su sat gel yanima ben sani gotureyim kebab yemeye beraber yeriz takilriiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam millet bazen tavsiye isteme amaçlı dm atıyor oradan doğaçlama geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 10 Temmuz 2021; 1:50:34 >
  • Tıp yazdırtmadım da, geriye de mühendislik kaldı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 10 Temmuz 2021; 2:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puana göre yazdık
    Dolmşuçu tırcı olmak istiyodum. Tıp yazdım

• Okuduğum bölüm: Zevk ve ilgi alanım

Yaptığım iş: Baba mesleği

• Bundan 11 yıl önce baktım arkadaşlarım mf seçiyor lan dedim ben tm seçip sevmediğim insanlarla aynı sınıfta mı olucam dedim mf seçtim 10-mf-b sınıfına girdim.

Sonra oks bitti vs açtım baktım bu puana batıda hangi mühendislik oluyor, heh bu oluyormuş dedim yapıştırdım. Mimarlık, reklamcılık hatta güzel sanat isterdim aslında. Şimdi ki kafam olsa ama banko hukuk okurdum, özellikle sanal haklar ve sanal zorbalık için elimden geleni yapardım.

• daha mesleğe başlamadım fakat hangi meslekten olduğumu yazayım.

okuyup bitirdiğim meslek ziraat. hayalimdeki meslek bilgisayar programcılığı.

küçüklüğümden beri tarla işlerinden hep nefret etmişimdir fakat okul okuyunca biraz sevmeye başladım.

• Tiktokta yürürken kendini çek sonra çok iyi bir bok yapmışsın gibi efektler koy bu boş videoyu izleyip sana para kazandıracak enayi çok

• Puana göre gelen yerlerden. kar zarar hesabıyla en çok kazananı seçtik. Ben ve arkadaşlarım. Eminim herkes öyledir.

• Açık söylemek gerekirse hayat akışına ve keyfime göre. Hee sevmediğim işi yapıyor ve bölümü okuyor değilim ama becerimin daha yatkın olduğu, daha başarılı olacağım, daha çok sevdiğim işleri yapıyor olabilirdim. Ben rasyonel bir insan olmama rağmen rasyonel kararlar almadım hep keyfi kararlar aldım hala keyfi kararlar alıyorum hayırlısı bakalım.

En önemlisi tercihleriniz ve öncelikleriniz umarım herkes mutlu olduğu işi yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasına bakarak seçtim gibi bir şey.Gemi makine mühendisiyim hayalimdeki meslek psikolog olmaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.