< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mesleki Tatminiyet Sizin için Ne Kadar Önemli? | Düşünce Deneyi (2. sayfa)

-
-
Hocam öyle yazmışsınız ki düşlerken bir bakkal olarak monotanlaşan ve stresin az olduğu hayatımı 5 kavanoz bal karşılığında değiştirmeyi göze aldım. Asla kabul etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayı sıradan bir tv yarışmasında bile kazanabilirsin ama istediğin mesleği yapabilmen için koşulsuz şartsız eğitimini alman gerekir. Meslek > Para
-
esnaflık zor zanaat
ama esnaf olmak bir ürünün ticaretini yapmak o kadar da vasıfsız değil diye düşünüyorum
batan bir sürü dükkan var
cahillik veya vasıfsızlık bir durum değil tutumdur diyen bi adam vardı
bence de öyle
bakkallık sıkıcı orası ayrı
-
Hocam o kadar ayda 150k verdik ya daha ne olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah dükkanınızı altınızda son model Mercedes ile açacaksınız hocam
Eğer kazandığınız parayı hiç harcamazsanız 27 ayda alabiliyorsunuz
Ben bilmem ben sana bakkalı devrede aylık 150k veririm gerisi senin bileceğin iş
Düşüncesi bile rahatsız edici
Bu insanlar neden bu kadar nankör ya bu devirde kim 150k veriyor size
meslekler para kazanmak icindir..para kazaniyosam hic sesim cikmaz...her meslek belli bir yildan sonra bayiyor
Kabul ediyorum tabi hemen bilgisayar mühendisliğini bırakabilirim
-
google reklamlarına günde 1 milyon değil 1001000 tıklanma almasını sağlayacak bir scripti 1-2 senelik projenin sonunda yazmayı başarmış bir yazılımcının sahip olduğu mutlulukla çocuklara gofret satıp onların yüzündeki mutluluğu gören bir bakkalın mutluluğu tabi ki de aynı olamaz.
gördüğün gibi örnekler çok farklı varyasyonlara sahip. çoğu yazılımcı insanlığı 1 adım ileri götürecek işlerde çalışmıyor mesela. birçok doktor da bu işin sadece parasında gibi görünüyor. mesleki tatmin böyle objektif metriklerle ölçülemez, aşırı subjektif ve aşırı adamına bağlı bi konu bu.
-
subjektif olduğuna katılıyorum tabii ki. İnsanların bakış açısını merak ediyorum sadece.
150k çok yuksek bir gelir sizin inşaat şirketi sana bireysel olarak bu parayı getirecekss gayet makul he su da var ayda 500kdan çok kazanan doktor da olabilirsin sende bitiyor iş ama sizin şirket tek başına sana 150k getircekse muazzam iyi degerlendirilebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X