Şimdi Ara

Meslekler hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl önce ilk zamanlar bir arkadaşın Acc de diabloya başlamıştım. fakat sürekli olarak oynamadım.
    yakın zamanda ilk paketi satın aldım ve Monk açtım.
    sorum şu; meslekler hakkında bilmem gereken kısa ve özet noktalar nedir?
    BS yi train yaptım lvl 8 şuan. ileride JC de açılacak sanırım.
    kısa kısa önemli noktaları yazarsanız sevinirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 10 Haziran 2014; 10:13:23 >

• Meslekler diyince, diablo oynayanların meslekleri ne, yazalım gibi anladım ehehe.

Blacksmith, Gem'ci ve Mystic var; hepsini en üst seviyeye çıkarman lazım. Blacksmith ile craft yaparsın, yani belli malzemeleri toplarsan, o parçanın planı tanıtılmışsa blacksmith'e malzeme ve gold'un oldukça istediğin kadar daha iyisini bulana kadar basarsın. Oyundaki şu an önemli set parçaları: Aughild, Asheara, Cain, ihtiyaca göre born ve crimson.

Gem'ciden üst seviye gem basarsın, en üst seviye gem'ler için yine planlarının tanıtılmış olması gerekiyor. Ne kadar büyük gem'i sokete takarsan o kadar dps'e ve dayanıklılığa katkı yapmış olursun.

Mystic ise Ros ile geldi, düşen bir item'ın istemediğin bir özelliğini, istediğin gibi başka bir özellik çıkmasını ya da daha iyi roll ile çıkmasını sağlarsın, yine bazı parçalar için gold'un yanında gem ve death's breath gibi diğer parçalardan isteyecektir her bir roll için.

Kadala da Ros ile geldi, kendisine sadece topladığın shards'ları harcayabiliyorsun, legendary ve set almaya çalışmanın şansa bağlı olarak kolay yolu aslında. Rift ve bounty'lerden shards toplanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 10 Haziran 2014; 11:01:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.