Şimdi Ara

Meslekler ve Para Kazanma Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiki yazıcaklarım çalıntı değildir.Bunlar hepsi benim taktiklerim ve sizinlede paylaşmak istedim.İşallah yazıcaklarım sizi takmin eder ve direk konuya girmek istiyorum.

İlk olarak dergilerde ve başka yerlerde world of warcraftın para kazanma yollarıyla ilgili herkez birşeyler okumuştur.Genellikle bir char açarız ve onla daha iyi yerlere gelmeye başlarız ve para kazanmayada size ilk olarak craft mesleği açmayın.Mannig,Herbalism,Skinnig terçiğ edin.Mannig ve Skinnigle başlıyım.

Mannig ve Skinnig

Ben oyuna ilk başlyınca bu meslekleri açarım çünkü bana göre en iyi para kazandıran mesleklerden bir tanesi budur.Ana karakterinize mannig ve skinnig açın 40 lwl kadar kastıktan sonra bir binek alın.Genllikle herkez bu binek alma işini bilir.Ve bir kaç yerde okuduysanızda derlerki CRAFT mesleği açın derler.Ama ben öyle demiyecem.40 lwl olunca kendinize 4 tane char açın.Alchemy,Blacksmithing,Enchanting,Herbalism,Jewelcrafting,Leatherworking,Tailoring,Engineering ve bu meslekleri bu charlara açın

1.Meslek karakteri

İlk olarak bu meslek karakterine Leatherworkin ve Blacksmithing açın çünkü sizi ana karakterinizde mannig ve skinnig vardı bunları kasmak çok kolay olur zaten.Ve bunları geliştirince neler yapabiliceğinizi düşünsenize.Blacksmithingle warrior ve paladinleri çok güzel bir şekilde döşerseniz şimdi diyeceksinizki itemler zaten sağdan soldan toplanır ne gerek var.Öyle demeyin siz blacsmithing ve skninng biraz geliştirin bu geliştirdiklerini AH satarsanız burlardanda çok iyi para kazanırsınız.Hem hammadelerden hemde yaptığınız kıyafetlerden.

2.Meslek karakteri

Enchanting,Engineering bu mesleklerde çok rahat bir şekilde para kazanırsınız Enchanting çok pahalı bir meslektir ama bunu iyice geliştirirseniz siz bir malzemeye 200 gold verirsiniz 300 golda da bunu satarsanız siz arada farkı göre bildiniz mi şimdi.Engineering mesleğine geleç olursakta genllikle patlıyı türü şeyler yapar bunlar bglerde çok işi yar bunu fazla ben ticar olarak göremiyorum belki bunu ticaretini yapan vardır onu bilmemde bu meslekğide açmak güzel BGlerde baya bir işe yarıyor

3.Meslek karakteri

Alchemy ve Herbalism bun meslekler çok işe yarar özellikle Alchemy sizi bunu bir geliştirin varya ne ticaret yaparsınız hiç aklınıza geldimi ama diyeceksiniz ki ana karkterde Mannig ve Skinnig var.Peki bunu nasıl kascaz ben bunu şöyle düşündüm AH hammadelerini satın aralarak.Benim serverımda Alchemy kasmak için AH ilk bitkiler yok bende şöyle düşündüm.Kasan bir arkadaştan küçük bir üçret karşılığından satın alarak.

4.Meslek karakteri

Jewelcrafting,Tailoring bu mesleklere iligili fazla bir bilgim yok yani para kazanma yolunda sadece Jewelcrafting meselğini biraz biliyorum.Bu meslek BC gelmiştir ve bu meslekle kendinize yüzük,kolye,trinket yapabiliyorsunuz ve bunuda geliştirip AH satarsanız sanırım bundada iyi bir para kaldırabilirsiniz.

Arkadaşlar işallah yazdıklarım sizi takmin etmiştir.Eğer size yardımım dokunduysa ne mutlu.Ama burdaki anlattıklarımın hepsi illa para deildir bunlardan kendinize iyi şeyler yapabilirsiniz özellikle birden çok karakteri olanlar bunu denesinler.Tek karakteri filan olan daha 60 lwl olup parası olmayanlar buna kalkışmasın.Aslında bununları yapmak zevkidir.

• Bana pek mantıklı gelmedi bu sistem. Neden diyecek olursan, bildiğim kadarıyla crafting türü mesleklerin ileri seviyelerine geçebilmek için, karakterin belli bir levelda olması gerekiyor dimi? Ne yani biz şimdi para kazanıcaz diye bir sürü karakterlermi uğraşıcaz?

Yada mantıklı değil demiyim, belki yanlış bir yorum olur bu, herkese hitap etmeyecek bir yöntem. Mesela ben yaklaşık 2 yıldır WoW oynuyorum ama sadece 1 karakterim oldu lvl 60. Hep onunla uğraştım. Alt karakterlerimin en yükseği lvl 28 idi. Ben şimdi en yüksek lvl 28 olan bi adama nasıl BS, JC, LW v.s koyup ,birde para kazanıcam?
    İşte ancak şimdi TBC ile birlikte, server değiştirdim, yeni bir karakterim var. İlk partide TBC (meşhur D&R gecesi) alanlardan biri olmama rağmen, düşün bak aradan ne kadar zaman geçti, 2-3 ay herahalde, level atlamaktan nefret ettiğim için eski karakterim hala 69. Neyse uzun lafın kısası, senin anlattığın bu yöntem (bence), başka yapacak hiçbişeyi olmayıp, 4-5 tane char açıp, hepsini kasıp, uğraşan insanlara fayda edecek bi yöntem. Ancak öyle faydalı olur. Hepsini max. levela getiriceksin, bütün gerekli meslek trainlerini yaptırcaksın falan filan...Bunlar benim görüşüm tabi... Yapanlara helal olsun, ama bu kadar kasmaya gerek yok bence para için, seçtiğiniz meslek herneyse(crafting çerçevesinde), serverde akla ilk gelen olmaya çalışın, güvenilir olun, belli bir saygınlığınız olsun para geliyo zaten. Bu da benim tecrübem..

• tamamen saçmalamışsın...para kazanma yöntemi değil..zengin char nasıl batırılır yontemi bence...
    kusura bakma sert konuşuyorum ama yazdıkların bana göre cok mantıksız..forumda playedi 100+ olan bir suru kişi var ama inan onların bile bilgisi böyle seyler yazmaya yetmez.....

bu iş tecrube işi dostum lütfen denemeden böyle seyler hazırlama
  • bos zamanı olan kimseler icin uygun - butun gun oynayan kimselerden bahsediyorum - uzun vadede cok iyi para kazanrıdacak seyler lakin bunları biraraya getirmek 3-4 ayını falan alır ki bu oyunu insanlar sadecen para kasmak için oynamaz :V
  • eyer herkes senin dediğin şekilde yapsaydı ticaret diye bişey olurmuydu?
  • Tailoring+ enchenting cloth giyen her clas için cok uygun

Ayrıca senin dediğinden ben hiç bir sey anlamadım ben 40 lvlken sadece tailoring ve grindingle 100g yaptım ve benim serverımda strange dust 3g vision dust 7 g den alıcı buluyor

Yani para kazanmak senin serverındaki ticarete ve playe sayısına bakar ve herkes senin dediğin gibi yapsa kimse para kazanamaz

Bence mage acıp tail ve enc meslekleri ile paraya para demezsin magenin grindine hiçbir mob dayanamaz
  • @Bloodnight

Dostum,yararlı olmaya çalışmışsın, çabanı tebrik ediyorum fakat eğer böyle yardım amaçlı bir konu açıyorsan içinde geçen kelimelere de dikkat et ki bilmeyen insanlar bunları okuyunca yanlış öğrenip yanlış yönlendirilmiş olmasınlar.Gerçekten çok fazla yazım hatan var. Açıcağın konuya biraz özen göster, yazım hatalarını gözden geçir. Bir-iki tanesini ben söyliyim sana:

quote:

Mannig ve Skinnig

Mining ve Skinning
    quote:

takmin

tatmin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkez bir yorum yapmış, toplamda 5 karekter açılması gerektiğini idda ediyorsun, peki sen bu mesleklerden kaçını adam gibi geliştirdin??? Bi eng. olmak çok mu kolay zannediyorsun??? ya da lvl atlamadan skinn mesleğini nasıl geliştireceksin ???? lvl 35 olmadan hangi mesleğin masterı seni kale alır ???? ana karakter ve 4 meslek karakteriyle zaman harcayacağına İnstance yapsan daha cok para yaparsın... toplam 5 karakter ve minimum seviyeleri 60 olmalı ki sen para yapabilesin...Hoş bunu başarırsan zaten paraya ihtiyacın kalmaz ki :P lazım olan herşeyi 6-7 saatte yaparsın :P bence hem zaman kaybı hemde fazla gereksiz...Adam gibi tek bir mesleğin her şeyini öğren derim dierline fazla kafa yorma...
  • quote:

Mannig

En başından ne olduğu belli zaten..."Saçma bir yazı okumayın" der gibi bir giriş yapılmış ve öylede devam etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 27 Mart 2007; 14:46:42 >
  • Arkadaşlar peki 159 tailoring ve 168 herbalism le nasıl para kazanabilirim? Lvlim 34 ama hala 16g param var. Bi de düşük lvl cooking i geliştirmek için gereken malzemeleri alabileceğim bi vendor falan var mı?
  • Heşeyi geçtim tamam olabilir ama senin BS olan alt charın armorsmith lere özel itemi craft etsede wariorun giyemez. Aynı şekilde tailoring in en güzel itemleri "binds when picked up" normal itemleri ise zaten ah tan çok rahat alırsın yani kasmanın bir anlamı yok yine..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.