Şimdi Ara

Meşru Gayrimeşru| Erkan Can -Kemal Uçar -Şahin Sarısu (2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Konusu : Meşru Gayrimeşru, telefon dolandırıcılarının eline düşen bir hukuk profesörünün hikayesini konu ediyor. Hukuk profesörü Erdem Kuş, telefon dolandırıcılarının eline düşer. Baktığı davalar nedeniyle baskı gören ve işini kaybeden Erdem Kuş, kendisini hakim, savcı, emniyet müdürü olarak tanıtarak dolandıran çetenin peşine düşer. Parasını almaya kararlı olan profesör, bu süreçte doğru bildiği şeyler hakkında kendi için tartışma yaşar. Erdem Kuş, dolandırıcılık çetesinin izini sürerken kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• konu iyi, başrolde de erkan can var daha ne olsun her türlü izlenir 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Ben de konuyu ve Erkan Can'ı görünce beğendim çünkü ciddi bir şey sandım ama fragmanı görünce beklentim aşağı çekildi. Çünkü gerek fragmanın teması gerek sadece komedi film ve dizilerinde çalan fon müziği gerekse daima komedi içerikli olan Röportaj Adam kanalındaki skeçlerden ve yine bir komedi filmi olan İllegal Hayatlar'dan tanıdığımız Şahin Sarsu'yu görünce filmi ciddiye almayı kestim. Zaten tür olarak komedi filmi diye geçiyor. Umarım kaliteli bir komedi filmi olur da bari oradan memnun oluruz. Mahsun Karaca da olsaymış bari kadroda Şahin'den daha iyi bir komedyen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.