Şimdi Ara

messenger bağlanmıyooor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabahtan beri messengerda bağlantı sağlayamıyorum. İnternet bağlantımda firewall da filan hiçbir şeyde sorun yok hepsi düzgün çalışıyor
    abimin ,kardeşimin , arkadaşımın msn leri benim bilgisayarda açılıyor ama benimki açılmıyor
    hacklenme filanda yok çünkü hotmaile girebiliyorum hatta şifremide değiştirdim sonuç yine aynı ;hüsran
    kullanmadığım messsenger türevi kalmadı ;live messenger , windows messenger , webmessenger hepsini denedim bir türlü benim hesap açılmıyor
    yok mu bu sorunu çözebilecek babayiğit?

• tuhafmış. diğer adresleri açıyo diyosun. alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATALANTE

tuhafmış. diğer adresleri açıyo diyosun. alla alla

bendede oldu o iş sonra düzeldi
  • Evet aynı sorun bendede var ve 1 haftadır düzelmedi. Başka adresleri açıyorum ama benimki açılmıyor. Tüm msn sürümlerini yükledim olmadı sadece windowsun kendi inide olan msnde açabiliorum oda bi işe yaramaz.
    Ama garip olan başka bilgisayarda açabiliyorum. Lütfen yardım arkadaşlar
  • arkadaşım çok şükür benimki düzeldi bayağ bi uğraştım. Şimdi sana tektek ne yaptığımı yazmam mümkün değil. tam anlamıyla hangi işlemi yaptıktan sonra düzeldiğini bilmiyorum çünkü. Ama şimdi senin deneme şansın var ve bunu bulabiliriz.
    http://support.microsoft.com/default.aspx?pr=windowsxpsp2 şu adrese girip en aşağıda sağ tarafta oturum aç yazıyor ordan oturum açarmısın, bakalım ne olcak. Eğer olmazsa diğer şıkları deniycez.
    cevabı bekliyorum.

ÖNEMLİ : Bunu yaptığında messengerden çık yani hiç bi hesap açık olmasın ve msn görev çubuğundan çıkmış olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 14 Aralık 2006; 12:27:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.