Messenger'da bizi engelleyenler bazen çok başımızı ağrıtabiliyor. En çokta virüslü engelleyenleri gör siteleri ağrıtıyor. Hotmail sayfa tasarımını değiştirince daha önceden anlattığım yöntemde biraz değişiklik olmuş oldu. Bende yeni bir video hazırlayarak yeni halinde sizi engelleyenleri nasıl göreceğinizi anlattım. Aşağıdaki linke tıklayarak bu videoyu izleyebilirsiniz.
3 arkadaşımda denedim 2sinde oldu 1 tanesinde işe yaramadı. neden acaba?
bu yöntem işe yaramıyor bence. ayrıca bloklanan veya bloklanmayan kişinin profiline giriş yapılınca " ... adlı kişiyi ağınıza katılmaya davet ettiniz. " şeklinde mesaj iletilir karşı tarafa. bu pek hoş olmaz, yani aranıldığını gösterir karşı tarafa. kişinin ağımızda olması veya olmaması ve yine kişinin bloklu olması durumunda, msn de kişi ne durumda ise profil ayrıntılarında o görünüyor. yani msn de meşgul ise profil ayrıntılarında o görünür. off durumda ise ki bloklayan kişi zaten kendisini off durumda karşı tarafa gösteriyor. yani ben seni blokladım diye göstermiyor veya ben çevrim içiyim diye.. zaten bunu yorumlarda yazan da olmuş, çıkmıyor çevrim içi yazısı diye.. yani sendeki msn hata vermiş olmalı. aynı pc üzerinde bu denemeyi yapmış olman nedeniyle belki de. yani videolu gösterim güzel ama bu yöntem de işe yaramaz. yarasa msnplus hemen bu konuya el atardı şimdiye kadar? yanılmıyorsam.
bende " ... adlı kişiyi ağınıza katılmaya davet ettiniz. " bunu yapmadı. şuana kadar 30'a yakın kişiyi kontrol ettim. Ama ben profil kısmına girince oradan ayrıntılara girdim. belki diğer kısımlara girince yapıyordur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme