Bildirim
MESSENGER DISCOVERY LIVE TROJANMI???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben kullanıyodum onu trojan falan değil. Zaten microsoft un geliştirdiği bir program değil 3. parti bi yazılım. -
Evet bu discoveryde bişeyler var çoğu kullanan şikayetçi -
trojan falan değil ama msn messenger'ı bi proxy üzerinden çalıştırıyo. prxy'yi iptal edince de özellikleri falan saçmalıyo. msg plus ve stuffplug varken kullanmaya gerek yok zaten bunu. -
güzel program diye geçen gün kurdum. alakasız mesajlar veriyor.kimse beni silmemişken şu kişi sizisildi diyor.yada biri pencere açmamasına rağmen şu kişi pencere açtı falan diyor.sanırım yakından sileceğim. -
Tek Kelimeyle Gereksiz -
msg plus kullan daha iyi...messenger discovery live gereksiz -
ßen Kullanıyom. 1-2 hafta sorun yok sonra Kafayı Attırıyor Program
sİLDİM Şimdi ne liwe msn kaldı ne discovery
En İyisi 7.5 + plus -
Ben de kurdum ama cok gereksiz ve yanlis uyarilar veriodu kaldirdim simdi
Messenger plus deniim bi de. -
Trojan değilde gereksiz bence
silince programı her açılışta uyarı vermişti bende format atmıştım zamanında -
ne trojanı ya normal bi pro işte -
Trojan falan yok. Sadece program saçma sapan çalışıyor ve MSN'nin düzgün çalışmasını engelliyor. -
evet sadece program sapıtıyor trojen değil -
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Trojan falan yok. Sadece program saçma sapan çalışıyor ve MSN'nin düzgün çalışmasını engelliyor.
-
bende yüklüydü kaldırdım msnyi kasıyor ayrıca trojan deil..... -
Şuan Bilgisayarda Yüklü
Birisi Çevrimdışı Olduğunda Beni Uyar Diyorum Çevridışı olan Oluyo Discovery'de Ses Yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X