Son üç gündür nete bağlıyken yaklaşık 2 dakikada bir ekranıma şöyle bir uyarı geliyor.
------------------------------------------------------------------------------ ....... (tarih)..... (Saat) üzerinde FROM konumundan TO konumuna ileti STOP! WİNDOWS REQUIRES IMMEDIATE ATTENTION Windows has found 48(Bu rakam değişiyor) Critical System Errors. To fix the errors please do the following:
1. Download Repair Registry Pro from:www.regfix.com 2. Install Repair Registry Pro 3. Run Repair Registry Pro 4 Reboot your computer
FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO SYSTEM FAILURE! ------------------------------------------------------------------------------ Geçen hafta bu istenilen pogramı indirdim.Verdiği talimatları aynen uyguladım.Fakat ne bu iletilerin sonu geldi ne de kurduğum programı kaldırabildim.Daha sonra başka bir nedenden ötürü cihaza format attım.Aradan on gün geçti ve bu iletiler kendiliğinden yine çıkmaya başladı. Ne sebebini biliyorum ne de nasıl kurtulacağımı.Beni bu dertten kuratrırsanız size çok teşekkür ederim.Ayrıca daha bir çok problemim var ama zamanla kendim çözmeyi öğreniyorum.Takıldığım yerde sizi tekrar rahatsız edeceğim..
msconfig'de hizmetler bölümünde messenger hizmetini kapatınca olmuyordu sanırım.
en güvenli yol Service Pack 2 yüklemek. internetten yapamazsın benimde başıma gelmişti bu dediğin olay. ayrı bi cdde SP2 aldım yükledim ve düzeldi.kesinlikle SP2 yükle.
Teşekkür ederim sorun çözüldü.En kısa sürede SP2' yi de yüklüycem.Ama merak ettiğim bi şey var.Bazen hatta çoğuz aman sayfa açamıyorum internette.Fire Fox kullanmaya başladı nisbeten düzeldi ama bunun sebebi modemimden mi yoksa başka bir sebebi olabilir mi.Bi arkadaşıma danıştım o da sp2 yükle hızlanırsın dedi.Bir de TRKY DNS Ayar diye bi program buldum DNS ler yoğun olduğunda daha sakin bir DNS ye otomatik olarak yönlendiriyor. Bu da sorunumum %50 oranında azalttı. Bunun dışında önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı?İnternet sorunsuz kullanmak istiyorum.
servis pack 2 ne gibi şeyleri bilgisayara kazandırıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: emrahokan
Teşekkür ederim sorun çözüldü.En kısa sürede SP2' yi de yüklüycem.Ama merak ettiğim bi şey var.Bazen hatta çoğuz aman sayfa açamıyorum internette.Fire Fox kullanmaya başladı nisbeten düzeldi ama bunun sebebi modemimden mi yoksa başka bir sebebi olabilir mi.Bi arkadaşıma danıştım o da sp2 yükle hızlanırsın dedi.Bir de TRKY DNS Ayar diye bi program buldum DNS ler yoğun olduğunda daha sakin bir DNS ye otomatik olarak yönlendiriyor. Bu da sorunumum %50 oranında azalttı. Bunun dışında önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı?İnternet sorunsuz kullanmak istiyorum.
trky dns ayar bazan çaresiz bile kalıyor. dns ler çok kötü saedce dua et bu konuda yapacak bişi yok. eğer service pack 2 kurmayı düşünmüyorsan kurma kuçuk boyutlu bi guvenlik duvarıda messenge hizmettini engeller dediğin messenger hizmeti guvenlik duvarı olmayan b sayarlarda olur. sp2 yerine firewall kurarsan aynı şekilde sorunun halledilmiş olur.