Bugün gittim ve gittiğime pişman oldum. Verdiğim paraya ve harcadığım zamana yazık.
Acaba diyorum bu yönetmenler arada, "hani canı sıkılıp da filme gidelim" dyenlerden para kapmak için mi yapıyor böyle saçma sapan filmleri? Ya da Hollywood'da B sınıfı film sektörü boş kalmasın diye mi? Aklım almıyor böyle bir yönetmenin, neredeyse bir çok filmle aynı sayılacak sahnelerle korku filmi çekmesine. Yönetmen iyi diye, her yaptığı filmi alıp anlımıza mı koyacağız? Bir çeşit sadakat testi mi yoksa kişilik testi mi nedir? Hani "ben yapayım da ne yapmaya çalıştığımı beni sevenler çözsün. Nasıl olsa birşey bulurlar." denmesi gibi. "Ne versem yerler" demesi gibi.
Yahu en son gittiğim, bu filmden daha az saçma olan "return" müydü neydi filmiyle neredeyse aynı. "Return" filminde de çocuk vardı, masanın altına saklanıyordu, burda da mutfak lavabosunun altındaki dolaba saklanıyor. "Return" filminin sonu ahırda bitiyordu, burda da ahırda bitiyor. Açık seçik ya çalmış sahneleri ya da senaryoları karıştırmış.
Arkadaşla ya da daha mantıklısı, buradaki sinema severlerle bir olup bir senaryo yazsak daha başarılı oluruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme