Şimdi Ara

MESSİ 21 AY HAPİS CEZASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    paralel deseydi
    dublaj deseydi
    montaj deseydi
    o kadar gol attım ne vergisi deseydi

katalon iradesi deseydi
    evladı aztecler deseydi

mayalar deseydi

ben mi öğreteyim bunları
  • Messi yine futboluyla hatırlanır bazıları gibi çocuk tecavüzcüsü değil sonuçta, unutulur gider iki güne. Ayrıca bizim ülkenin insanı niye vergi kaçırma olayına bu kadar takılıyor anlamadım. Türkiye Cumhuriyetinde yaşadığınızın farkında mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıcını yayıp kendinden başka kimseye faydası olmayan , maaşımı alıp dalgama bakarım diyen adamların bu adamın karakterini eleştirmesi ağır trajikomedik bir durum .

Hayatında kime faydan dokundu desen sayamaz doğru düzgün , yoldaki aç adama para vermekten aciz burada karakter muhabbeti yapıyorlar .

Adamı niye tek yönüyle vuruyorsunuz ?Adamın yaptığı hayırlar , sürekli çocuklara yardım yaptığı vakfı var . Tabii reklamlarda göremiyoruz bunu , illa şov yapması lazım ben şu kadar yardım yapıyorum diye .

Bunun bir değişik versiyonunu da Bill Gates e yapıyorlar .Yardım yapıyor ama atayiz o yüzden adam değil

Bir de genelinin ronaldoya hayranlık duyması bir tesadüf mü ?

Ronaldo karakter olarak 10 basarmış , sanki askerlik arkadaşı her gün muhabbet ediyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 7 Temmuz 2016; 0:48:30 >

• Maradona zamanında kokainden Napoli den, yasaklı madde dolayısıyla da 1994 Dünya kupasından kovulmuştu. Ancak bütün bunlar onun efsane olmasını engelleyemedi. Pele ile birlikte dünyanın en iyi oyuncusu olarak kabül ediliyor.

Messi de aynı şekilde hatırlanacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.