Şimdi Ara

Messi nin bu resmini ilk kez görüyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

Orijinalden alıntı: AmonDin

Bunu gördün mu kardeş
    />

..... kadar boyu var, türlü türlü huyu var.

Ne diyon la gofik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunu gördün mu kardeş
    />

Videosu yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

quote:

Bunu gördün mu kardeş
    />

devamı nerde kardeş

aynen bende devamını merak ettim çunku öndeki adam tam messiye bi daha bakacakken bitmiş belki de tartıştılar

• quote:

Orijinalden alıntı: EwRe31

quote:

quote:

Bunu gördün mu kardeş
    />

devamı nerde kardeş

aynen bende devamını merak ettim çunku öndeki adam tam messiye bi daha bakacakken bitmiş belki de tartıştılar

buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi 10

Niye hep böyle Messi ile konu açılıyor ilk mesajı yazan Messi nickli üye oluyor.Geçenlerde Pablo Escobar'a ne oldu? diye konu vardı. Bir kaç mesaj sonra adam selamın aleykum diyerek olaya girmişti. Ömer hoca ne yapıyor diyorlar. Ömer hoca : Nasıl bir algoritma lan bu kafayı yiyeceğim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

quote:

Niye hep böyle Messi ile konu açılıyor ilk mesajı yazan Messi nickli üye oluyor.Geçenlerde Pablo Escobar'a ne oldu? diye konu vardı. Bir kaç mesaj sonra adam selamın aleykum diyerek olaya girmişti. Ömer hoca ne yapıyor diyorlar. Ömer hoca : Nasıl bir algoritma lan bu kafayı yiyeceğim!

r.Geçenlerde Pablo Escobar'a ne oldu? diye konu vardı. Bir kaç mesaj sonra adam selamın aleykum diyerek olaya girmişti. Ömer hoca ne yapıyor diyorlar. Ömer hoca : Nasıl bir algoritma lan bu kafayı yiyeceğim! burdan sonrasını anlamadım hocam

• quote:

quote:

quote:

r.Geçenlerde Pablo Escobar'a ne oldu? diye konu vardı. Bir kaç mesaj sonra adam selamın aleykum diyerek olaya girmişti. Ömer hoca ne yapıyor diyorlar. Ömer hoca : Nasıl bir algoritma lan bu kafayı yiyeceğim! burdan sonrasını anlamadım hocam

yani anlamadığım nokta açılan konu bir üyenin rumuzunu içeriyorsa illa ki o rumuzlu üye o konuya cevap atmış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarımsaklasak

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

O gifin nesine gülüyosunuz? Son derece yav..kça bir hareket, tam Messi'ye uygun.

messinin hangi hareketini beğenmedin de tam messiye uygun diyosun ? ronaldo artisiyle karıstırdın heralde ergen

boş boş konuşmayın ya

2sini de yakından tanıyo musun da messiye uygun değil diyip ronaldoyla karıştırdın diyebiliyosun? eliyle gol atan, bariz bi şekilde eliyle topu alıp gole giderken hakem serbest vuruş verince fazlasıyla itiraz eden, madrid taraftarlarına kasti şekilde top atan, yukardaki gifte kendinden yaşça büyük birinin kafasına vurabilen bi adama nası direk tanımadan o öyle biri değildir diyebiliyosun? tanıyan biri çıkar der ona lafım yok belki gerçekte öyle bi insan değildir ama en fazla televizyonda gördüğün bi adamı böyle savunmak yersiz. aynı şekilde ronaldo hakkında ne biliyosun da laf atabiliyosun? hırslı olduğu için mi artist? yoksa herkesin bildiği, seçmelerde kendisine gol attıran arkadaşına yardım ettiği için mi? ya da hasta çocuklara yardım ettiği için mi? ronaldo gerçekte artist, messi çok mütevazi olabilir ama televizyondan izleyip de birini savunurken diğerine laf atmak pek de mantıklı değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani anlamadığım nokta açılan konu bir üyenin rumuzunu içeriyorsa illa ki o rumuzlu üye o konuya cevap atmış oluyor.

tamam anladım simdi haklısın aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: EwRe31

quote:

quote:

Bunu gördün mu kardeş
    />

devamı nerde kardeş

Yav Messi maç izliyo bu lavuk önde dır dır konuşuyo karı gibi. Messi iyi vermis ayarı haklı..

• quote:

Orijinalden alıntı: sssfb

Buda cr7 farkı

Messi nin bu resmini ilk kez görüyorum

Cr 7 reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Sen harbiden ergensin. Cevap yazmaya değmez.

/>

• Messi Messiiiii Messiiiiiiiiiii bu adam neyin nessiiiiiiiiiii
  • messi ibra kadabranın çocuğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Bu balotelli 'ye sinir oluyorum iyi de oynayamıyor zaten
  • quote:

quote:

Bunu gördün mu kardeş
    />

Adamım yaa

pek sayılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Bu balotelli 'ye sinir oluyorum iyi de oynayamıyor zaten

adamı seviyorumda ,iyi bi futbolcu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: gizli-kimlik

quote:

quote:

Bunu gördün mu kardeş
    />

Adamım yaa

pek sayılmaz

Benim için öyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gizli-kimlik

quote:

quote:

Bunu gördün mu kardeş
    />

Adamım yaa

pek sayılmaz

Benim için öyle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.