Şimdi Ara

Messiye yazık oldu diyeceğim de ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Liverpool hak etti tebrikler.

Ve ayrıyetten Messinin kalitesini tekrar anladım.Liverpool da taş gibi defans var çok soğukkanlılıkla pozisyonları savuşturdular,kaleci çok formda.Adam ona rağmen 2 gol,6 gol pası hazırlayıcısı oldu.Biraz becerikli olsa suarez şu an kupa messinin ellerindeydi.

Neyse, Messi de valverdenin ve kankası suarezin kalmasını istiyor galiba.Öyleyse sana geçmiş olsun messicim , eşek olana semer vuran çok olur.Roma rezaletinden sonra bu rezaleti de kaldıracak kadar geniş biriymişsin eğer açıklamalar doğruysa.

La ligada takılırsın sürekli bu kafayla

• messi yi annesi bu kadar dusunmuyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arjantin çöp
    Scaloni hoca mı len

Yükleniyor.......

• Futbol çok güzel bir spor ama kendini üzdüğüne değmez. Futbolcular milyon eurolar kazanıyor. Kendileri takılmıyor bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

messi yi annesi bu kadar dusunmuyordur
    annesi ''olsun oğlum seneye yaparsın '' deyip teselli ediyordur.

Düşünmek değil, eleştiri bu todocum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

Futbol çok güzel bir spor ama kendini üzdüğüne değmez. Futbolcular milyon eurolar kazanıyor. Kendileri takılmıyor bunlara.
    bu da yigitin annesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

bu da yigitin annesi

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • messi yada ronaldo gibi oyuncular böyle elenmeyi 2.kez sindiremez ama bilmiyorum basına öyle konuşurlar hoca gitsin felan ben istemiyorum diye kimse demez ama arkadan hallederler.

ben geçen yıldan sonra countinho ve dembele gelince messiye yardımları olur cl de birşeyler yapalarsa alırız kupayı dedik Coutinho çöpü eski takımına karşı bile iyi oynuyamadı. dembele rezili en kolay 4 gölü atmadı kloop elenicez diye bütün adamları yollamıştı rovanş maçında kendi bile inanmamıştır oyuncularda eliyeceklerine, bizim takıma hoca öyle bir oyun anlayışı ile oynatıyor ki tek vidal rakibi ıssırıyordu böyle olunca da eleniyorsun rakip rahatça gelir orta keser ederse tabiki elenilirsin nerde peppp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.