Şimdi Ara

Mesut bey ve yalçın beyden bir istek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze Selamlar benim editörlerimizden ( benim tanıdıgım 2 tane :) bir istegim olacak Gigabyte nin GV-N96TZL-1GI modeli ekran kartının video incelemesini yapabilirlermi acaba kartın bir kaç fotosunu koyuyorum

fotoraflar temsilidir kart buna benziyor mesut yada yalcın beyin bu kartla ilgili agzından cıkacak kelimeleri heycanla bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

• kart eski. o yüzden yararsız bir girişim seninkisi.

onun yerine internetten araştır kendin bilgi edin.
  • ya ben araştırdırm bilgim var ama mesut bey bir anlatsa hani adam siir gibi kart anlatıyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MidNight35

ya ben araştırdırm bilgim var ama mesut bey bir anlatsa hani adam siir gibi kart anlatıyo :D

FX5200 ü anlatsa onuda mı alacaksın.
  • Hocam, gpureview.com sitesinden kartın "pixel fill rate", "texel fill rate" değerlerine bakarak gücünü kıyaslayabileceğini hatırlatıyorum. Çekirdeğin performansını sınıflandıran ana performans değerleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Hocam, gpureview.com sitesinden kartın "pixel fill rate", "texel fill rate" değerlerine bakarak gücünü kıyaslayabileceğini hatırlatıyorum. Çekirdeğin performansını sınıflandıran ana performans değerleridir.

alcam kardeşim itirazınmı var ?
  • Üslubu tam çözemedim Alırsanız hayırlı olsun, eğer 9600gt ayarında diğer kartlarla kıyaslama isterseniz, belirtin.
  • Alıntıyı yanlış yapmış, emreonal'a yapacaktı onu aslında

Lüzumsuz bir istek, lüzumsuz bir konu... Google'dan arat 4985439 tane incelemesi var.
  • Git GTX260 al yada 4870 al.
  • metecan sana demek istemedim yanlış olmuş özür dilerim ben sana yazayım kartın bilgilerini sen bi deyerlendir

HUD die bi program var
    GPU 750 mhz diyor
    shader 1859 MHZ
    Memory 950 mhz yazıyor

gpuz dada bi sürü bi sürü şey yazıo foto atmıştım galiba sence nasıl bi kart bu normalden baya bi hız aşmışda gelmiş ama ne bileyim aldım bunu iyimi ettim kötümü ettim ?
  • Bu forum daha neler görecek merak içindeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.