Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ey benim zeka tutulması yaşamış, intikam duygusuyla kör olmuş güzel kardeşim benim. Sen bana geri dönüş yapana kadar oyun satılmıştı, ardından da 1 haftayı geçecek vaziyette Foruma giriş yapmadım. Hani özel mesajlara girdiğinde altında kim mesajı görmüş görmemiş gözüküyor ya, benim senin mesajını görmediğimi bilmene rağmen sen günlerini saatlerini dakikalarını benden haber bekleyerek mi geçirdin bunun için mi yaşadın? İnsanların özel hayatlarında neler var, neler yok, neler yaşıyorlar neler geçiyor kafalarından bilmeden sırf birisi sana bir oyun satmadı diye bu kadar sinirlenmenin lüzumu nedir? Ne yazık ki para konusunda beni sıkıştırıp canımı çok sıkan hayatımı alt üst eden bir şey yaşadım, bundan dolayı foruma girmek bir süre aklımın ucundan dahi geçmedi ve de farklı önceliklerim vardı. İlanıma da bakarsan eğer nakit ihtiyacından dolayı satmak istediğimi belirtmişim. Senden özür diliyorum, sen belli ki çok büyük bir Astrobot fanısın seni yarı yolda bırakmak istemezdim fakat seni de davranışlarını ve ön yargılarını gözden geçirmeye davet ediyorum. Bak şimdi, ben acil ihtiyacım dolayısıyla bir ürünümü satmak isterken sen geldin GÜVENMEYİN diye yazdın ben ne yapayım ki? Hele de üstünden 2-3 hafta geçmiş yani, yılmadan usanmadan her gün profilimi mi kontrol ettiniz Tekrardan kalbinizi kırdığım için özür diler, internet dışında hayatlar da olduğunu size hatırlatmak isterim iyi günler 🙏🏼 |