Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Meta quest 3 512gb Satın Al 16 Ocak 2025 15:01 1 1 Meta quest 3 512gb Merhabalar 3 Aralık 2024 de İngiltere’de currys den aldım hevesimi aldım ve uyguna veriyorum garantisi devam ediyor tüm kutu ve içerik olduğu gibi duruyor şarj aleti falan kullanılmadı bile. İstanbul Maltepe’de elden teslim veya eft sonrası kargo olur ürün sıfır ayarındadır isteyene Batman oyununu da verebilirim meta hesabımda. pazarlık kesinlikle yapmıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Aralık 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Meta quest 3 512gb Ekran arızalı 4080 gpu Asus laptop uyguna [SATILDI] Nintendo Switch CFW 512+256gb