Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CominqSonqS Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.481
Cevap
135
Favori
102.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3D filmler için Stremio + meşhur eklentiyi kurup, Stremio içinden harici player olarak 4XVR player seçilirse oradan izleyebilirsiniz.

• Apple Vision Pro almayı düşünenler dikkat etsin, ürünün sahtesi yapılmış. Ucuz fiyattan satılıyor, sahte dediğime debakmayın anladığım kadarıyla normal şekilde çalışıyor.

Ürünü satanlar sahte olduğunu belirtiyor ama kötü niyetli biri orjinal olarak yedirmeye çalışabilir.

• Cities: VR - Enhanced Edition - Announcement Trailer | PS VR2 Games

pek tutmamış sanırım quest de ama sevdim ben, Game optimizer ile çözünürlüğü %150 yapınca jilet gibi görüntü ile oynanıyor.

• son güncellemeden sonra apk yükleyemedim. stremio denim dedim. ne sidequest ten nede mobile vr station dan yükleyemedim. varmı başına gelen ? sidequest ten yüklendi görünüyor ama yüklenmedi. mobile vr dan da apk üstüne tıkladığımda hiç birşey yapmıyor. daha öcne yüklediğim apk leride tıkladığımda apk hiç bişey yapmıyor.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

Herhangi bir sorun yok. Ben PTC güncellemelerini de alıyorum. Buna rağmen öyle bir sorun yok.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

restart edip denedin mi

• Arizona sunshine remake rookie den yükleyince açılmıyor siyah ekranda kalıyor, reddit de baktım bir çok kişi aynı sorunu yaşamış yükleyecek varsa biraz daha beklesin güncelleme vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manifesto_007 kullanıcısına yanıt

hayır birazdan onuda deniyecem. ondandır ehrhade diye düşünüyorum . şu an denedim yendiden başlatıp. maalesef aynı apk yükleeyemedim mobile vr uygulaması ile. versiyon 72 bende şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsengineer -- 20 Kasım 2024; 21:48:51 >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

ben oynayıp bitirdiydim rookie den 71 v de

• emrebegen E kullanıcısına yanıt

13 kasımdan önce mi kurdunuz hocam rookie de son güncelleme tarihi 13 kasım gözüküyor benimki de v71 dediğim gibi siyah ekran sorunu var oyun başlamıyor tıklayınca

• Bu cihazlar arkaplanda sürekli çalışıyor mu. 3-4 gün önce şarjı %70-80 aralığında bırakmıştım, dün gece telefonuma bildirim gelmiş şarjın az diye, açtığımda %3 şarjı kalmıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

Arka planda çalışmıyor ama batarya çok az da olsa azalıyor. Güncelleme vs varsa onları tamamlayana kadar açık kalabiliyor.

Ben eskiden bir kez kapatma tuşuna basıp kapat seçeneğini kullanıyordum. Artık kapanıyor yazsını görene kadar basılı tutuyorum. Güncelleme varsa da atlayıp direkt kapanıyor. Böylece şarjın azalması sorunu minimuma inmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Kasım 2024; 10:46:54 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Xbox kullanırken hazırda beklet yapıyordum, güncelleme olunca falan fan bile açmadan arkaplanda çalışıyordu anlamıyordum. Bunda da bir nevi o mantık demek ki, en iyisi dediğiniz gibi yapmak teşekkür ederim

• Quest+ abonelerine indirim kodu veriyor, keşke vergili haliyle hesaplansaydı ama böyle bakınca kötünün iyisi oluyor.
    .

Meta Quest 3 [ANA KONU]

• manesnuc kullanıcısına yanıt

valla hatırlamıyorum oyun çıktığı haftada bitirdim sanırım ben 2-3 günde bir güncelleme varmı bakıp kuruyorum o zamanda hangi sürüm varsa onda bitirmişimdir

• emrebegen E kullanıcısına yanıt

tamam hocam teşekkürler sürümle alakalı büyük ihtimalle dün yeni bir güncelleme daha gelmiş onu deneyeceğim. Önceden indirme boyutu 10gb gözüküyordu şimdi 20gb olmuş büyük ihtimalle çözmüşlerdir sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 21 Kasım 2024; 20:51:15 >
  • Arkadaşlar VR ı çok kullanan biri değilim sebebi terletmesi ve kafa bandı yapısı.

Bu ürün amazonda en çok satan ürün yorumları da iyi gözüküyor. Siz bunu ya da başka kafa bandı tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dostlar herkes işini gücünü bıraksın buraya baksın, geforgenow'a rtx 4080 kartlı üyelik gelmiş ve 4k 240 fps destekliyormuş, bizim questlerde wifi 6e yüksek hızlı bağlantı olduğuna göre ileride geforgenow a vr desteği geldiğinde uygulamayı gözlüğe kurup, pc oyunlarını gözlüğümüzde ekstra donanıma ihitiyaç olmadan yüksek kalitede yaldır yaldır oynayabileceğiz biraz sabır.

• manifesto_007 kullanıcısına yanıt

Evet bu iş yaygınlaşırsa VR da çağ atlayabilir belki.

Bunun yanında ekran kartı vb donanımlar da cloud gaming muhabbetine tarihe karışabilir.

İlginç gelişmelere gebeyiz, bakalım merakla izliyoruz.

• kendi pcmde oynarm gene daha iyi, tabi pc niz iyi değilse ve net hızınız yüksekse düşünülebilir. gfn iyi net istiyor, dalgalanma vs sevmiyor pek.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.