Şimdi Ara

Metal Gear Rising:Revengeance Tam ekran sorunu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, gördüğünüz üzere hata bu şekilde tam ekran moduna getirsem dahi kenarlarda boşluk kalıyor buda oyunun keyfini baltalıyor.Gerek masaüstünde iken olsun.Başka bir oyun oynarken veya film,dizi izlerken bu şekilde ekranda herhangi bir ekran kısıtlama söz konusu değilken özellikle bu oyuna girdiğimde bu şekilde oluyor.Ayrıca güncelleme ile alakalı bir durum ise oyun steamden ve sizde bilirsiniz ki steamde oyunlar sürekli güncel zaten...+ ekran kartı driver+directx falan isede güncel...Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost.666

Herkese merhabalar, gördüğünüz üzere hata bu şekilde tam ekran moduna getirsem dahi kenarlarda boşluk kalıyor buda oyunun keyfini baltalıyor.Gerek masaüstünde iken olsun.Başka bir oyun oynarken veya film,dizi izlerken bu şekilde ekranda herhangi bir ekran kısıtlama söz konusu değilken özellikle bu oyuna girdiğimde bu şekilde oluyor.Ayrıca güncelleme ile alakalı bir durum ise oyun steamden ve sizde bilirsiniz ki steamde oyunlar sürekli güncel zaten...+ ekran kartı driver+directx falan isede güncel...Şimdiden teşekkürler.

İntel mi işlemcin

• AMD Quad 9550
  • bunu çözen oldu mu oyunu steamden indirdim 1920x1080'de kenarlarda boşluk kalıyor.Siyah bantlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

bunu çözen oldu mu oyunu steamden indirdim 1920x1080'de kenarlarda boşluk kalıyor.Siyah bantlar...

Maalesef, o şekilde bitirmiştim oyunu. Ama ayarlarında text. dosyası gibi bir şey var ise oradan belki ayarlanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.