Şimdi Ara

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONUKonamiyoutube
    Rendezvous Point: Rassvet Factory, deep in Soviet territory. In the third episode of METAL GEAR SOLID: Legacy series David Hayter, the voice of Naked Snake, meets some old friends and shares more behind-the-scenes details for METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER. Physical pre-orders for METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER are available NOW - https://www.konami.com/mg/mgs3r/us/en/ #MGSDelta #MetalGearSolid
    https://www.youtube.com/watch?v=iDIWFh7nYa4
  • MGS serisi toplamda 62.1 milyon sattı.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONU
    Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONUwww.bolumsonucanavari.com
    Metal Gear Serisi 62.1 Milyon Satış Sayısına Ulaştı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Metal_Gear_Serisi_621_Milyon_Satis_Sayisina_Ulasti-122607.htm
  • Çıkış Tarihi PlayStation Store'da Sızdırıldı

28 Ağustos 2025'de çıkacak.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONUınsider gaming
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater Launches August 28, 2025
    https://insider-gaming.com/metal-gear-solid-3-release/
  • Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONUGameSpot Trailersyoutube
    METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER is a remake of the formerly PS2 (and later 3DS) exclusive Metal Gear Solid 3: Snake Eater. The remake of Snake eater is planned to release on August 28th, 2025 with some special extra content, including the Snake vs. Monkey mode!
    https://www.youtube.com/watch?v=2RSNzhDkN-A
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

Bu Japonlar beni bitiriyor. Ne ciddiyette ne hikayeler anlatıyorlar sonra dank diye bir tane kıçına vuran oyuncak maymun sahnesi.Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONU  Yakuza da aynı şekilde. Bu arada Steam'e çıkış tarihi girilmemiş. Time Exclusive mi acaba.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Valla hocam video sonunda dedim fena bişey geliyo 😀😀😀

Oyun bu arada daha önce epic store magazasinda vardı kaldırılmış

Hocam yaķin zamanda girerler resmi sayfaşına baktım steam ekli cünki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 7 Şubat 2025; 16:52:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

Japonlardan korkulur hocam. Koniçaaaa diye fırlarlar Vallahi.Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONU  Epic tarafına bende baktım belki oraya özeldir vs diye önce ama direk sayfası gitmiş görünüyor. Steam tarafında ise topluluk kısmına henüz yeni video da girilmemiş. Sayfası yenilenmemiştir belki de. Bu arada Twitch üzerinde OuterHeaven isimli bir kanalda sürekli MGS maratonları yapıyor elemanın birisi. Oyunun kendisi için hype yaptırdı durup dururken.Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONU 30$ bandında gelirse almayı planlıyorum. Bir ihtimal 40 $. Ama Japonlar maalesef acımasızlar. Çakarlar 60 doları.

• KONAMI, ezelden beridir Steam'in önerdiği kuru kullandığı için 70 dolarlık Silent Hill 2'yi 33 dolara nasıl aldıysak Snake Eater'dan da aynı performansı bekliyorum. 60 dolar olursa zaten bize 27 dolardan gelir. Bakalım, göreceğiz 33 mü 27 mi olacak. Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONU 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

yine açtım o sahneyi tam komedi yaa :)))

• Çıkış tarihi açıklandı;

28.08.2025

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater - Release Date Trailer 

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Remake | 28 Ağustos 2025 | PC ANA KONUPlayStationyoutube
    METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER will be released on August 28, 2025 ! Pre-Order Now! METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER is a remake of the 2004 game METAL GEAR SOLID 3: SNAKE EATER. The remake maintains what players loved from the original, like the story, characters, voice acting, gameplay, and music, but presented now in an even more immersive experience. The special game “Snake vs Monkey” to capture the Pipo Monkeys is back for PS5®! #ps5 #ps5games #stateofplay #MetalGearSolid #MGSDelta #MGSΔ #MGS3 #snakeeater
    https://www.youtube.com/watch?si=TcKW2BsMLwC7pxmx&v=E6-XfqBTbuw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Şubat 2025; 1:32:15 >
  • 33 Dolardan ön siparişe açıldı

• Fiyatlandırma çok iyi. Silent Hill 2 Remake ile aynı yapmışlar. Yurt dışında 70 dolar oyun. Direkt kaptım.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim fiyattan gelmiş. Kaçmaz artık, almak şart oldu. Keşke her firma Konami gibi Steam'in önerdiği kuru kullansa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne bereketli bir yıl. Yaz aylarında bile oyuna doyacağız.

• Bir miktar bekledikten sonra ben de Pc'de alacağım. Silent Hill 2 Remake'i de böyle almiştım. Hey maşallah, fiyat akıyor.

• 33 usd iyi fiyat epic games bekliyordum ama sanırım gerek yok bundan uygun olmaz herhalde.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

Epic'e gelmeyecek hocam zaten.

• Oyun grafikleri ve kontrolleri haricinde tamamiyle ilk oyunla aynı ve millet buna nasıl tepki verecek merak ediyorum. O kadar aynı ki zamanında PS2'nin donanım kısıtı yüzünden yapılan bölgeler arası geçişte ki yükleme ekranına varana kadar aynı :D

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Oynamadığım için aldım. Normal şartlarda tepki koyardım😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.