Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yukarda ki soruna gelince özel odalarda skill geliştirmek için sadece knife veya pistol CQC veya daha değişik silahlar seçilir sadece o silahlar vardır kullanılabilen sen knife kullanılan bölüne girmişsin orda cqc da yakaladınmı bıçakla boğaz kesebiliyorsun zaten usta olanlara bak isimlerinin yanında köpekbalığı gibi işaretler olur bu işaret onun bıçak kullanmada ki yeteneğini gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Metal Gear Online da adamı yakaladıktan sonra nasıl bıçaklıyoruz bulamadım deliricem.
    pistol veya stun knife ı seçip arkadan r1le adamı yakalıyorum ama hiçbir şekilde bıçakla öldüremiyorum.anca yavaş yavaş boğuyor ben boğana kadarda beni gelip vuruyorlar.

beni yakalayınca 3 4 kişide böyle yapınca bıçaklama yok sandım ama az önce oynadığım bir oyunda.LVL 5 adam arkadamdan beni yakaladı ve stun knife ile boynumu kesti

bence odalara girmeyip kendi leveline yakın kişilerle oyna(daha çabuk öğrenirsin) birde özelikle tdm oyna daha çabuk level atlarsın bi oyunda ölmeden 4,5 kişiyi öldürürsen daha çabuk level atlarsın.Birde hangi silahı kullanıyorsan onun skillini seç mesela ak 47 m16 filan kullanıcaksan assault rifle skilini seç böylece ne kadar adam öldürürsen skilin o kadar yükselir sonunda master yani usta olur kullandığın silahlar(buna CQC da dahil arkadan yakalıdın mı eğer master sa anında bayıltır) böylece uzakta düşmanı daha rahat öldürebilirsin silah nişangahı ateş ederken fazla açılmaz. Ben level 16 oldum hemen hemen bütün skiller master o zaman tabiki daha da bi zevkli oyur çatışmalar ama oyunum bozuldu ne yazik ki yoksa beraber takılırdık

yani cqc kasmam gerekiyor bunun içinde arkadan sürekli adam yakalamalıyım anladığım kadarıyla?
    öbür skilleri ve kasma şeklini anlamıştım hocam.Ak102 kullanıyorum assoult rifle runner hawk eye ve cqc ye vermiştim skiller.assoult ve runner çok hızlı gidiyor ama cqc gitmemekte ısrarlı.
    Cqcyi hızlı kasmanın bir yolu var mı.

edit:öteki mesajı şimdi gördüm.Peki bu odaları nereden bulacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 20 Aralık 2010; 0:15:04 >

• quote:

quote:

quote:

Metal Gear Online da adamı yakaladıktan sonra nasıl bıçaklıyoruz bulamadım deliricem.
    pistol veya stun knife ı seçip arkadan r1le adamı yakalıyorum ama hiçbir şekilde bıçakla öldüremiyorum.anca yavaş yavaş boğuyor ben boğana kadarda beni gelip vuruyorlar.

beni yakalayınca 3 4 kişide böyle yapınca bıçaklama yok sandım ama az önce oynadığım bir oyunda.LVL 5 adam arkadamdan beni yakaladı ve stun knife ile boynumu kesti

bence odalara girmeyip kendi leveline yakın kişilerle oyna(daha çabuk öğrenirsin) birde özelikle tdm oyna daha çabuk level atlarsın bi oyunda ölmeden 4,5 kişiyi öldürürsen daha çabuk level atlarsın.Birde hangi silahı kullanıyorsan onun skillini seç mesela ak 47 m16 filan kullanıcaksan assault rifle skilini seç böylece ne kadar adam öldürürsen skilin o kadar yükselir sonunda master yani usta olur kullandığın silahlar(buna CQC da dahil arkadan yakalıdın mı eğer master sa anında bayıltır) böylece uzakta düşmanı daha rahat öldürebilirsin silah nişangahı ateş ederken fazla açılmaz. Ben level 16 oldum hemen hemen bütün skiller master o zaman tabiki daha da bi zevkli oyur çatışmalar ama oyunum bozuldu ne yazik ki yoksa beraber takılırdık

yani cqc kasmam gerekiyor bunun içinde arkadan sürekli adam yakalamalıyım anladığım kadarıyla?
    öbür skilleri ve kasma şeklini anlamıştım hocam.Ak102 kullanıyorum assoult rifle runner hawk eye ve cqc ye vermiştim skiller.assoult ve runner çok hızlı gidiyor ama cqc gitmemekte ısrarlı.

online oyuna girdiğin zaman 2 seçenek var ilki odalara giriyorsun diğeride kendi levelinde ki lerle oynuyorsun bu açılan odalarda en fazla hangisinde oyuncu varsa ona gir mesela otocan 850 filan yazar ordanda karşına odalar çıkar eğer cqc kascam dersen zaten oyun odalarının isimi genellikle cqc diye yazar ama tavsiyem çok zorlanırsın bence kendi level seviyendek,ilerle takıl bi müddet

• quote:

quote:

quote:

quote:

online oyuna girdiğin zaman 2 seçenek var ilki odalara giriyorsun diğeride kendi levelinde ki lerle oynuyorsun bu açılan odalarda en fazla hangisinde oyuncu varsa ona gir mesela otocan 850 filan yazar ordanda karşına odalar çıkar eğer cqc kascam dersen zaten oyun odalarının isimi genellikle cqc diye yazar ama tavsiyem çok zorlanırsın bence kendi level seviyendek,ilerle takıl bi müddet

Hocam kendi levelimdeki adamlarla oynarken ilk 3e her el rahat giriyorum ama şu tuttuğum adamı hızlı boğamamak çok sinir bozucu.Bi tdm maçında en az 20 kişiyi cqcle yakalıyorum anca 2 veya 3 ünü kaçmadağ boğabiliyorum.Cqcyi kasıp normal odalara girersem çok rahat edeceğim

• bıçağın levelini master yapmalısın Cqc leveli önemli değil zaten skillerde seçerken bıçak 3 bölüm Cqc 1 bölüm kaplıyacak zaten ,skill seçme yerinde başka bi şey seçersen bıçağın master olsada kelle kesmez yani bıçağın master olduğunda skill seçerken bıçak 3 bölümünüde doldumalı kalan bir bölümde de Cqc olmalı.

bıçağın en hızlı bıçak levelini artırmak için oda aç yada açılan odalara gir bak odaya girmeden öldürmek yok yazar onlara gir bıçakla birbirinizi bayıltırsınız buda bıçağının lv lini arttırır

Cqc lv lini hızlı arttırmak için de sadece tut bırak yapman yeter master yaparsan ve skillerde sadece Cqc seçersen Cqc seçtiğinde 4 bölüm kaplar oyunda hem çok hızlı tutarsın hem hızlı bayıltırsın hem seni yakalayanı otomatik elinden kurtulur rakibi yere savurursun.

odalara girerken otomatk maçlara girmeyecen tam hatırlamıyorum ama ya custom maç yada finding maç yazıyordur onlara girecen
    açık odaların sol tarafında yazar ne tür oyun açtıkları ne seviye oyuncu girileceği falan.

vay be ne oynardım. canım çekti ama oyunu sattım
    halen varmı oynayan çok oyuncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 20 Aralık 2010; 10:06:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

bıçağın levelini master yapmalısın Cqc leveli önemli değil zaten skillerde seçerken bıçak 3 bölüm Cqc 1 bölüm kaplıyacak zaten ,skill seçme yerinde başka bi şey seçersen bıçağın master olsada kelle kesmez yani bıçağın master olduğunda skill seçerken bıçak 3 bölümünüde doldumalı kalan bir bölümde de Cqc olmalı.

bıçağın en hızlı bıçak levelini artırmak için oda aç yada açılan odalara gir bak odaya girmeden öldürmek yok yazar onlara gir bıçakla birbirinizi bayıltırsınız buda bıçağının lv lini arttırır

Cqc lv lini hızlı arttırmak için de sadece tut bırak yapman yeter master yaparsan ve skillerde sadece Cqc seçersen Cqc seçtiğinde 4 bölüm kaplar oyunda hem çok hızlı tutarsın hem hızlı bayıltırsın hem seni yakalayanı otomatik elinden kurtulur rakibi yere savurursun.

odalara girerken otomatk maçlara girmeyecen tam hatırlamıyorum ama ya custom maç yada finding maç yazıyordur onlara girecen
    açık odaların sol tarafında yazar ne tür oyun açtıkları ne seviye oyuncu girileceği falan.

vay be ne oynardım. canım çekti ama oyunu sattım
    halen varmı oynayan çok oyuncu

automatching de 10 dk bekletiyor zaten girmiyorum hiç.
    Oynayan var hocam gece otacon lobbysinde 900 kişi vardı diğer lobbylerde de toplam 250 kişi filan vardı.

Çok iyi anlatmışınız hocam çok çok teşekkürler.Cqc kasınca hızlı bayıltırım blades kasınca tutunca öldürebilirim.Hemen bu gece başlayayım 2 güne lvl 3 yaparım blades i.

Bi kafa kesmek için blades ve cqc den başka skill alamamak saçma olmuş

• ona bakarsan cqc master yaar ve öyle kullanmak istersen o da 4 yeri birden kaplıyor
    sonra oyunda böyle oynadıkça oyundan kick liyolar
  • quote:

ona bakarsan cqc master yaar ve öyle kullanmak istersen o da 4 yeri birden kaplıyor

evet
  • quote:

quote:

ona bakarsan cqc master yaar ve öyle kullanmak istersen o da 4 yeri birden kaplıyor

evet

hobaaa niye kickliyolar ya.Benim yapmak istediğim şey yo ama cqc assoult gibi değil 10 tane adam tutuyorum milim ilerlemiyor skill leveli.
    Cqcyi lvl 3 yapıp tuttuklarımı anında bayıltmam lazım.Şu tutma sevdam yüzünden boş yere çok ölüyorum.cqcle yakalıyorum ben boğana kadar diğer adam gelip vuruyor

• Şu Crying Wolf bossunu bir türlü geçemiyorum, yardım edecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkefur

Şu Crying Wolf bossunu bir türlü geçemiyorum, yardım edecek olan var mı?

Hocam Crying Wofla kapıştığımız yerde inşaat tarzı 2 tane bina var.Onların çatısına çıkıp sniperla rahatça öldürebilirsin
    Kar ve sisin içinde olduğumuz için solid eye ı gece moduna alırsan görmen daha rahat olur

Dostlar bu arada Mgo çok sardı ama sıkıntı şu ki lvl 6dan sonra beginner odasından çıkıp otacon odasına girdim ama 2 gündür adam gibi oyun bulamıyorum.Ya lvllar uymuyor ya da olan oyunlar ek paket istiyor

• quote:

quote:

Hocam Crying Wofla kapıştığımız yerde inşaat tarzı 2 tane bina var.Onların çatısına çıkıp sniperla rahatça öldürebilirsin
    Kar ve sisin içinde olduğumuz için solid eye ı gece moduna alırsan görmen daha rahat olur

Dostlar bu arada Mgo çok sardı ama sıkıntı şu ki lvl 6dan sonra beginner odasından çıkıp otacon odasına girdim ama 2 gündür adam gibi oyun bulamıyorum.Ya lvllar uymuyor ya da olan oyunlar ek paket istiyor

sabırlı ol onur gelecem yakında kescem boğazını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 25 Aralık 2010; 19:57:43 >

• quote:

quote:

quote:

sabırlı ol onur gelecem yakında kescem boğazını

Valla gel hocam ya durum böyle olunca oyuna giresim gelmiyor.

edit:bu arada cqc master oldu çok fena kapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 26 Aralık 2010; 1:35:19 >

• hocam selamın aleyküm ps3 de metal gear solid 4 online oynanabiliyormu oynanaıyorsa milet birbirinimi avlıyor açıklarsanaız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserbes

hocam selamın aleyküm ps3 de metal gear solid 4 online oynanabiliyormu oynanaıyorsa milet birbirinimi avlıyor açıklarsanaız sevinirim

evet oynanabiliyor istersen çeşit çeşit modları var belirli bir yeri koruma ele geçirme team dead match herkes tek vs.. baya çeşitli ama diğer ounlara nazaran biraz zordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserbes

hocam selamın aleyküm ps3 de metal gear solid 4 online oynanabiliyormu oynanaıyorsa milet birbirinimi avlıyor açıklarsanaız sevinirim

online oynanabiliyor ama ben pek başarılı bulmadım multiplayer modunu.. çok yavan menüleri ve sıkıcı mekanları ile fazla oyalamaz..
  • bence mükemmel
  • Multisi hiç tutmadı bu oyunun
  • Aldığımda senaryoyu başından kalkmadan bitirmişti.Multiye hiç bakmadan takaslamıştım.Kötümü ettim acep
  • Multiplayerı benim için zevkli pusu kurma var tuzaklar var görünmeyecek şekilde kamuflaj olma var istersen yakın dövüş istersen yakın çatışma istersen sniper silahlarında kendini geliştirme var tabi istersen hepsinde master olabilirsin benim hemen hemen tüm silahlar ve özelikler master olmuştu 4,5 özellik hariç o zaman oyun tabiki daha zevkli oluyor düşmanını hiç unmadığı bir anda arkadan yakalayıp bayıltması gırtlağını kesmesi veya zulaya yatıp keskin nişancı tüfeği ile tam alnın ortasından vurması veya rambo gibi ortalığa dalıp belkide saniyeler içinde kevgire dönmesi bence çok zevkli veya da tam köşeye playboy dergisi bırakıp avını beklemek yani sadace örnek veriyorum oyunda 5-5 gruplar halinde saldır counter tarzında bir oyun değil onu baştan(ama ana tema ne olursa olsun hayatta kal) belirteğim usta olman için epey bi tecrübe yapman lazım nerde hangi bölümde ne silahı kullaman gerektiği gibi şeyler yani arkadaşın dedeği gibi hiçte sıkıcı ve yavan bir oyun değil bana göre en iyi online oyundur tutmamasının sebebide basit olmayaşıdır diğer oyunlar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 10 Ocak 2011; 11:01:24 >

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.