Şimdi Ara

Metal Gear Solid: The Legacy Collection[Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
4.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama ben bu seriyi hiç oynamadım, almayı düşünüyorum. ps3üm 12 gb. oyunları sorunsuz açar dimi. Psnden indirilmesi gereken oyunlar varmış boyutları 4 5 gb'dan fazla mıdır. Sorunsuz alıp oynayabilir miyim. Lütfen yardımcı olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang_88 -- 2 Kasım 2016; 9:21:29 >
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    4600 MB. Ben de Artbook'lu, PAL versiyonu hiçbir yerden bulamadım. GittiGidiyor'daki bir satıcıdan aldım fakat o da Amerika bölgesi çıktı ve hasarlıydı. O yüzden iade ettim. Nereden alabileceğim hakkında yardım ederseniz sevinirim.
  • MayonEasy M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim köydeyim internet edge. Hafta içi yazarım sana. Unutursam yine bi yazarsın burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir hafta oldu gerçi ben de tatildeydim. Unutmuşsunuz galiba.
    Bende gitti den almıştım. Acıp bakmadım bile sağlık problemlerinden Pal mı sağlam mı diye? Gitti de var yine 3 satıcıda siz hangi satıcıdan aldınız. Amazon avrupa falan geldi aklıma ? Yada store da yok mu?

Gamerland diye bir satıcıdan aldım. Amazon Avrupa versiyonlarına baktım, Amazon.de sitesinde sıfırı 80 euro. Vergisiyle falan daha pahalı, ki bence Alman versiyonu tasarım olarak çok kötü. Amazon.co.uk versiyonunda 120 Pound, ki o daha bile pahalı.
    Gözümde problem var benim sana satıyım dicem kıyamıyorum . Hiç daha takmadım. Onları oynayıp ps4 var mgs5 oynamak istiyorum oynayamıyorum da. Nerde yaşıyorsun. Yeni üyesinde hiç aktifliğinde yok bi şeyler düşünüyorum veririm belki diye ama...

• Vay vay vay 2 sene oldu forumdan 45 tl gibi bir rakama almistim. Pal versiyon artbook tam takir hepsi altindan hizli yukselmis fiyati hakikaten Guzel bir set artbook bile dolu dolu yapilmis.

• Hesabınızdan baktım da aynı şehirde yaşamıyoruz :/ Kargo falan olur diyeceğim de kıyamıyorsanız, bir şey diyemem ürün sizin tabii. Metal Gear Solid Türkçe Yama'ya cevap yazmak için üye olmuştum yoksa yıllardır merak ettiğim şey olursa arada bir girip bakıyordum. Bu arada doğru, normalde 50 dolar olan şeyi şimdi ne kadara satıyorlar
    Yama hangi oyuna yapılıyor anlamadım. Hem ps ye türkce yama yapılabılıyor mu? Olay nedir cozemedim?

Yok PC sürümü için. İlk oyuna yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayonEasy -- 16 Temmuz 2017; 20:40:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.