Şimdi Ara

Metalciler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden bole gruplar yazıonuz olum yaaaaw bence godsmack slipknot alien ant farm a perfect circle drowning pool metallica`ya koyar geçer beee

• Iron Maiden
    Iced earth
    Manowar

Saymakla bitmezki bunlar....
    bence sen de metallica yı yni kesfedenlerdensin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_shady®

neden bole gruplar yazıonuz olum yaaaaw bence godsmack slipknot alien ant farm a perfect circle drowning pool metallica`ya koyar geçer beee

yavaş koysun

• METALLİCA BTTTTTTİİİ MAZİDE KALDI ESKİ EFSANELEŞMİŞ PARÇALARINI BENDE SEWİOM AMA ARTIK PARA ETMEZ ZATEN ANGEL VE BLACK METAL ALBÜMLERİNDE İİİİCE BATTILAR

• ya metallica bitmiş diosun da adamlar yapacağını yapmış bize şarkılarını hala dinlettirebilio.coğu insan metal müzike bole baslamış.ole sevmiş yane bole bi anda silmek olmaz bi grubu haksızlık etmeyelim
  • METALLICA üzerine yok......Onlar en iyisi...Calling Ktulu, Orion, Fade To Black, The Four Horsemen, Creeping Death, One, My Friend Of Mystery, Ride To Lightning, Shortest Straw, Master of Puppets....daha sayayım mı?...Bu türde bunların üzerine şarkı bir daha gelir mi?
    Manowar, Iron Maiden, vs..onlar da baba amma METALLICA'nın üzerine yok...

Haa....bu arada Metallica'yı yeni dinlemiyorum. Yaş 34, Kill'em All dan beri...
  • R+
  • valla bi 5 - 6 yıldır metallicayı dinliyorum . iron maiden de dinledim . black sabbath da dinledim. manover da dinledim . hiç biri kesmedi beni. hergün playliste metallicanın en az 10 şarkısını koyarım .

turn the page ve fade to blackı da ölene kadar bıkmadan dinlerim .

iced earth de iyidir valla . metallica nın 2 beden küçüğü sayılabilir.
  • hay metallicanıza yine aynı muhabbetler
  • ayrııııııııııııınn meydıııııııııııııııınnn!!!
    özellikle "aces high" çok güsel yaws, coşturuyor ortalığı.
    Ayrıca bunun Arch Enemy tarafından çalınmış versiyonu var, o dahada bi manyak.
    Metallica midemi bulandırır genelde....
    Iron maiden... iron maiden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalkolik

METALLİCA BTTTTTTİİİ MAZİDE KALDI ESKİ EFSANELEŞMİŞ PARÇALARINI BENDE SEWİOM AMA ARTIK PARA ETMEZ ZATEN ANGEL VE BLACK METAL ALBÜMLERİNDE İİİİCE BATTILAR

USTA SANA KATILIYORUM METALLICA BİTTİ AMA SEN DAHA ALBÜM ADLARINI BİLE BİLMİYORSUN
    SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMIŞSIN
    ANGEL DEĞİL ST. ANGER VE BLACK METAL DEĞİL BLACK ALBÜM HATTA SADECE METALLICA BİLE DİYEBİLİRİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 2 Ekim 2005, 0:44:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.