Şimdi Ara

Metallica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Metallica en sevdiğim müzik grubudur ! Benim gözümde dünyanın gelmiş geçmiş en büyük grubu . 25 yıldır ayakta olmakla bunu zaten kanıtladılar .

Şimdi size bir kaç sorum var :

1-Metallica'nın Load ile bittiğini düşünüyor musunuz ?
    2-'' Artık sert müzik yapamıyorlar '' diyenlere katılıyor musunuz ?

Şimdiden teşekkürler !

'' Rock yapmaya başladığımızda bir daha durmak istemiyoruz ! '' [ James HETFIELD ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JediCumali -- 12 Nisan 2005, 17:51:46 >

• yapamıyorlar değil bence yapmıyorlar çünkü bu şekilde daha çok para kazanıyorlar ..
    loaddan sonra tarz deiştirdikleri için bambaşka bir grup oldular bittiler denemez tabi ama hayran kitleleri vs herşeyi değişti ben şahsen black albume kadarki dönemi ve s&m i dinliyorum sadece
  • daha önce bi topic acılmıştı aynı şeyi orada da yazmıştım
    metallica metal grubu değil artık,kendileri de değişti dinleyecisi de değişti
    çünkü metal yapmıorlar
    sadece piyasa parcalar var
    nerede eski albümler
    nerede son albüm
    bence dağılma vakitleri geldi
    hatta geciyor
  • kesinlikle artık eskisi gibi değiller, kendi müziklerini değilde piyasada gidebiliecek şarkılar yapmaya çalışıyolar... Ben yeni albümü birkaç kez dinledikten sonra bi daha elime almadım zaten, eskilere devam!

buarada bence load'la bitmekten çok Jason gittikten sonra bittiler... Jason'sız bir MetallicA düşünemiyorm!!! zaten onun gruptan ayrılma nedenide diğer grup üyelerinin artık yaptıkları işe bakış açılarının değişmesiydi. Ayrıca Jason'ın çok ii parçaları olmasına rağmen çok azına albümlerde yer verildi ve bu da adamımın canına tak etti...

• Metallica dünya tarihinde dünyaya gelmiş en iyi gruptur bunu açıkça söleyebilirim, gerek yaptıkları müzik, gerek hayran kitlesi, gerekse kazandıkları paralar bunun en açık göstergesidir. Ancak load'dan sonra gerçekten deiştiler insan nerde o eski herşey adalet için albümü dior aahh aahh am i evil olsun blackened olsun herşey olsun ya hepsi olsun muhteşem şarkılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

http://forum.donanimhaber.com/m_2563979/tm.htm yaaa buraya yardım edin

töbe töbe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sagopa Kajmer Nakarat
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saint Anger albümü Tr'de birçok kişi tarafından beğenilmedi ama ben çok sevdim . Metallica'ya büyük bir sevgim ve hayranlığım olduğu için söylemiyorum . '' Frantic , St.Anger , The Unnamed Feeiling , Dirty Window ve Some Kind of Monster '' çok harika şarkılar ve bence St.Anger parçası piyasada set imajları olan birçok Heavy Metal grubunun şarkılarından çok daha sertti . Özellikle Lars , davuldaki vuruşlarıyla bağıra bağıra '' Ben bateride bitmem ! '' diyordu .

Ben , Saint Anger albümünü '' Beğenmedim '' diyen bir kişinin albümü dinlediğine kesinlikle inanmıyorum !
  • hiç birine katılmıyorum hala sertler
  • quote:

Orjinalden alıntı: JediCumali

Saint Anger albümü Tr'de birçok kişi tarafından beğenilmedi ama ben çok sevdim . Metallica'ya büyük bir sevgim ve hayranlığım olduğu için söylemiyorum . '' Frantic , St.Anger , The Unnamed Feeiling , Dirty Window ve Some Kind of Monster '' çok harika şarkılar ve bence St.Anger parçası piyasada set imajları olan birçok Heavy Metal grubunun şarkılarından çok daha sertti . Özellikle Lars , davuldaki vuruşlarıyla bağıra bağıra '' Ben bateride bitmem ! '' diyordu .

Ben , Saint Anger albümünü '' Beğenmedim '' diyen bir kişinin albümü dinlediğine kesinlikle inanmıyorum !

ben bu albümü bir yaz boyu dinledim
    tamam güzel albüm lafım yok
    ama bu ne biçim bir tarzdır ya
    biz burada bas bas bağırıyoruz nu metal veya bi benzeri şeyler istemiyoruz diye
    biz saf metal istiyoruz
    metallica ya yakışacak albümler
    bu albümü türkiye de ki herhangi amatör bü grupta yapar

• Abi albümün ne olumsuz koşullarda çıktığını da unutmamak lazım . Kim ne derse desin , onca olumsuzluklara rağmen iyi bir albüm !
  • quote:

Abi albümün ne olumsuz koşullarda çıktığını da unutmamak lazım . Kim ne derse desin , onca olumsuzluklara rağmen iyi bir albüm !

albümün iyi olduğunu göstermek için başka sebeplerinde var mı?
    o duydukarın hani james in alkol tedavisi falan var ya
    onlar tamamen ün yapmak için uydurulmuş şeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

quote:

Abi albümün ne olumsuz koşullarda çıktığını da unutmamak lazım . Kim ne derse desin , onca olumsuzluklara rağmen iyi bir albüm !

Some Kind Of Monster filmini izlemeden yorum yapma bence o zmn gerçek devi anlarsın

• Ulan adamlar daha ne ün yapsın ki ? Yapmışlar zaten yapacakları kadar . Dünyanın en fazla albüm satan grubu ve en tanınmış Heavy Metal grubu zaten Metallica ! Daha ne ününe ihtiyaçları var ? Allah allah yaa adamın dediğine bakın : '' Ün yapmak için ''

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus

quote:

• quote:

yaoma allah aşkına eğer st. anger albümüne iyi diyorsan sen... rezelet o albüm.Metallica yı pek fazla dinlemedim ve açıkçası sevmemde ama metal müzik dinleyicisi olarak subjektif görüşüm st. anger albümü çok kötüü....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

quote:

yaoma allah aşkına eğer st. anger albümüne iyi diyorsan sen... rezelet o albüm.Metallica yı pek fazla dinlemedim ve açıkçası sevmemde ama metal müzik dinleyicisi olarak subjektif görüşüm st. anger albümü çok kötüü....

aynen katılıyorum
    zorlama bi albüm ve kesinlikle heavy metal değil
    bence bu albüme iyi diyen birileri asla gercek heavy metalden anlamıyor

• iidir amcamlar.son zamanlarda biraz zı.salarda eski günlerin hatrı var
  • bir bakima sıktı yani bu Metallica tartismasi...
    herneyse.
  • metallica nın geldiği nokta sona yaklaştığının bir göstergesidir bence tabii şu anki durum bazıları için son olabilir.. bence maiden a bakıp örnek almalılardı taviz vermek yerine..

"""TRUE METAL PEOPLE WANNA ROCK, NOT POSE""""

TAVİZ VERMEYİN....
  • ulen bu adamlar bi daha gelmezmi türkiyeye . getirenin ayağını öperim be.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.