Şimdi Ara

METALLİCA TÜRKİYE KONSERİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yalnız paul 'da blaze ' de bruce ' a oranla zayıf vokaller bunu jkabul etmek lazım .

Ama Iron Maiden TR ' ye geldiginde vokal blaze bayley ' di , bruce degil o yüzden daha su topraklar " scream for me istanbul " nidalarını duymadı
  • para para para
    Türkiyede yapılan rock - metal konserlerinin kaçta kaçı kurtarıyo bilginiz var mı?
    10'da 1'i
    Bu işi yapanlara o kadar laf etmişsiniz ki, adamlar şimdiye kadar çok az konserden kar yapmıştır
    Ayrıca türk izleyicisi için güvenlik şart
    NOFX'te bile fat mike'ın suratına tükürdüler m.k
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

Paul ' la şimdi nerden geldi konu

Yalnız paul 'da blaze ' de bruce ' a oranla zayıf vokaller bunu jkabul etmek lazım .

Ama Iron Maiden TR ' ye geldiginde vokal blaze bayley ' di , bruce degil o yüzden daha su topraklar " scream for me istanbul " nidalarını duymadı

Laf vokalistlerden açılmadı mı? Bence Paul en iyisi idi. Bence ama altını çizdim. Yine bence en iyi IM albümü de Killers idi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

para para para
    Türkiyede yapılan rock - metal konserlerinin kaçta kaçı kurtarıyo bilginiz var mı?
    10'da 1'i
    Bu işi yapanlara o kadar laf etmişsiniz ki, adamlar şimdiye kadar çok az konserden kar yapmıştır

ne parası bea ? 650000 dolara metalica ile ıron maiden ' nı getirirsin .

Yurt dısındakı konserlerde guvenlik cok üst düezyde oldugu için sahnede gitaristler vuruluyor . (pantera)

@alqol

Senin gibi düşünenlerin az sayıda olması bizm için bir sans

• quote:

quote:

para para para
    10'da 1'i

Yurt dısındakı konserlerde guvenlik cok üst düezyde oldugu için sahnede gitaristler vuruluyor . (pantera)

@alqol

650.000 USD'ye biraz zor gelirler dostum... Ahmet San'ın bir röportajını okumuştum... '93 yılında Metallica'yı getirmek için 500.000 USD ödemiş adam... bir o kadar da Maiden ister... yani cebine 1.000.000 USD koymak lazım...

• herkes qüwenLik sorunLarından bahsedio bi kere qüwenLik sorunu qerçekten bi sorun oLsaydo en başta MM we Evanescence qeLmezdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: steareth

quote:

Orjinalden alıntı: ozertekins

Aralık değilde ocak ayında diye duydum Hakkı Bulut abimizle aynı sahneyi paylaşacaklar....

ABİ MÜSLÜM BABA DA ARKADA VOKALMİŞ DİYOLAR MA BİLMEM BEN SÖYLENTİ SADECE

aha aha aha ahahahah
  • quote:

Orjinalden alıntı: James Hetfield

quote:

quote:

para para para
    10'da 1'i

@alqol

650.000 USD'ye biraz zor gelirler dostum... Ahmet San'ın bir röportajını okumuştum... '93 yılında Metallica'yı getirmek için 500.000 USD ödemiş adam... bir o kadar da Maiden ister... yani cebine 1.000.000 USD koymak lazım...

Bak canım su an 93 teki metallica olsaydı ( para ihtiyacı olan ) boyle astronamik rakamlar olması dogal . Ama sence artık bu herifler ıcın bir dert mmi sanıyorsun ?

Maiden histindandan ne kadar para aldıda hindistana gitti . Artık boyle gruplar paradan cok prestije bakıyor yani para yetmedi getiremedik ayaklarını bırakın artık cok komik olmaya basladınız.

• metallicanın backstage için bi istek listesi vardı bulursam koyarım buraya.
    İmkansız diil keşke gelse ama çok zor
    Ha bide 650.000$ çok az bi para gibi konuşuyosun. Tamam gelsin metallica. Biletlerde 300ytl bu sefer eminim uff bilet çok pahalı die dert yanıcaksınız
    Iron maiden olabilir bak ama yine Bruce'la beraber. Bi ara ucundan dönülmüştü o konserin.
  • 650.000 dolar eldette az para degil . 650 hikayesi dedigim gibi 150 lik gruba 650 dolar odeme yapcak salak adamlarımız oldugunu kanıtlamak içindi.

Farzı misal Iron Maiden ' nı 650.000 dolara tr ' ye getirirsin. Bunun 100.000 dolar civarını zaten sponsorlar tarafından reklam isim hakkı olarak odenir.

geri kalır 550.000 dolar . En azından Konsere 40.000 kişi gelir . ( Cem koksalın bile 30.000 kişiye konser verip dvd cektiginin dusunursek cok az bile kalıyor 40.000 kişi . En son pentagram bile 4500 kişilik alanı 7000 ' e yakın insanla doldurmustu 4 subat konserinde varın maiden' nı siz düşünün . ) 2 konser verdirsen , bu nerdne baksan 75-90 bin kişi arası bir şey eder.

Rakamlar ortada kurtarma gibi bir sorun bile yok . Zaten stadyuım konserlerinde biletler en fazla 50 ytl olur. ( VİP , en on sıralar fln haric)

Resmi bir kaynaktan duymadım ama maiden hindistana 100.000 doların altında bir rakama gitmiş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.