Şimdi Ara

Metalurji ve Malzeme, İmalat, Kimya Mühendislikleri Nasıldır (Bide YTÜ Endüstri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ranez

Hocam genel olarak firmalarda üretim-planlama, araştırma gelistirme, tasarım ve proje planlama alanlarında çalışıyorlar.

Makina Mühendisligi, Endüstri Mühendisliği ve Malzeme Mühendisliği derslerinden oluşan her yöne uyum sağlayabilecek güzel bir ders planları var. Tasarım, çizim, proje planlama, cad/cam dersleri mevcut.

Makina Müh odasının kurslarından faydalanıp imza yetkisi de alabiliyorlar.

imza yetkisi yok mu yani?

benim ilk tercihim belli de o tutmazsa bi ihtimal diye alta yazacak başka bölümlere bakıyorum.

kimya mühendisliğinin temel mührndislik olması imalata göre daha avantajlı olmaz mı?aynı şekilde iş imkanlarıda fazla olmazmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

quote:

Orijinalden alıntı: Ranez

Hocam genel olarak firmalarda üretim-planlama, araştırma gelistirme, tasarım ve proje planlama alanlarında çalışıyorlar.

Makina Mühendisligi, Endüstri Mühendisliği ve Malzeme Mühendisliği derslerinden oluşan her yöne uyum sağlayabilecek güzel bir ders planları var. Tasarım, çizim, proje planlama, cad/cam dersleri mevcut.

Makina Müh odasının kurslarından faydalanıp imza yetkisi de alabiliyorlar.

imza yetkisi yok mu yani?

benim ilk tercihim belli de o tutmazsa bi ihtimal diye alta yazacak başka bölümlere bakıyorum.

kimya mühendisliğinin temel mührndislik olması imalata göre daha avantajlı olmaz mı?aynı şekilde iş imkanlarıda fazla olmazmı?

İmza yetkisi alabiliyorlar.

Makina Mühendisleri odası belli kurslar açıp o kurslara katılanlara imza yetkisini veriyor zaten.

Bu ülkede gordugum kadarıyla makina, elektrik/elektronik, insaat ve bu üçünden kopma bölümler genel olarak iş imkanı sunuyor. Kimya Mühendisliği temel olmasına karşın sektor olarak biraz daha geri kalmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranez -- 28 Temmuz 2016; 16:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.