Şimdi Ara

Metin 2 (3) Unreal Engine 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Dostlar Bugün Aklıma Bişey Geldi Ve Unreal Engine in herkese açık bi oyun motoru olduğunu biliyoruz. Yıllar Sonra Tekrardan Metin 2 başladım ve grafikler gözüme takıldı. Acaba Unreal Engine i Güzelce Kullanabilen bi girişimci arkadaş varsa. Metin 2 haritasını Unreal Engine e aktarabilir mi ? Düşünsenize Far Cry 4 grafikleriyle Metin 2 oynadığınızı harbiden oyun çok güzel olurdu. Paylaşmak İstedim SAÇMAYSA SİLİN AMA GERÇEKTEN ÇOK İYİ OLABİLİR. GİRİŞİMCİLER DENERSE BURDA PAYLAŞABİLİRMİ FOTOLARINI ?
     Metin 2 (3) Unreal Engine 4

• sıfırdan oyun yazmak çok zor bir iş kardeşim.
  • unreal engine den sağlam bir oyunu bir kişinin yapması imkansız bunun fiziği var oyun motoru var grafikleri var modelleme çizimleri var müzikleri var daha sayayım mı?
    bir oyun yapmak için sağlam bir ekibe ihtiyaç var iyi bir oyun stüdyosu bu işe bir el atarsa belki.
  • Bu grafikleri görünce oyunu silesim geldi, yıllardır grafikte en ufak gelişme yok. En fazla font değişimi falan oldu.

Bilgisayarım çok sağlam aylardır metin2 yüzünden başka oyun oynamıyorum, ama şimdi böyle grafikte oyun bulsam anında download ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz biz m2yi kötü grafiğiyle sevdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.